Netflix je otkupio novi film u kojem glume The Rock, Deadpool i Wonder Woman!

Netflix je otkupio novi film u kojem glume The Rock, Deadpool i Wonder Woman!

Netflix je otkupio novu akcijsku komediju u kojoj glume Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Ryan Reynolds i Gal Gadot, Red Notice. Nakon što je bio predmet intenzivnog studijskog rata, promijenio je ruke iz Universal Picturesa (koji ga je službeno uklonio iz rasporeda izdavanja) na Netflix.

Deadline donosi da se Ryan Reynolds pridružio Dwayne ‘The Rock’ Johnsonu i Gal Gadot u filmu koji se sprema za početak produkcije u 2020. godini.

“Uz Red Notice, naš cilj u Seven Bucks Productions bio je razbiti tradicionalne prepreke i stvoriti pravi globalni događaj za publiku. Netflix je ilustrirao da su oni savršeni partneri za ostvarenje tog cilja,” rekao je Johnson. “Divim se ambiciji Netflixa da postane jedan od najvećih filmskih studija na svijetu. Njihov izvorni sadržaj stvara pohvale kritičara i poziva na potpunu suradnju na svim razinama proizvodnje. Njihov neobuzdan entuzijazam za Red Notice jednako se podudara s njihovom predanošću zabavi publike na međunarodnoj razini.”

Netflix je otkupio novi film u kojem glume The Rock, Deadpool i Wonder Woman!

“Kako se krajolik filmova, distribucije i potrošnje publike nastavlja razvijati, naš Seven Bucks fokus je nastaviti pronalaziti najbolju platformu i partnere koji će napredovati u ovom okruženju koje se stalno mijenja. Redatelj/scenarist Rawson Thurber isporučio je dinamičnu skriptu koju ja ​​i moji zvjezdani partneri u zločinu, Gal Gadot i Ryan Reynolds, ne možemo dočekati snimati… Kako ćemo se zabaviti praveći Red Notice, ali još važnije – zabava koju će publika širom svijeta gledati u 190+ zemalja – svi u istom trenutku.”

Globalna superzvijezda Dwayne Johnson ponovno se udružuje s piscem/redateljem s kojim je surađivao na filmu Central Intelligence, Rawsonom Marshallom Thurberom, da predvodi Red Notice. Par je također surađivao na filmu Skyscraper.

U međunarodnom akcijskom trileru Johnson glumi agenta Interpola zaduženog za hvatanje najtraženijeg lopova umjetnosti na svijetu. “Red Notice” odnosi se na najviše i najozbiljnije Interpolove obavijesti (njih osam) i odnosi se na uhićenje traženih kriminalaca.

Similar Posts