Black Panther 2 dobio datum izlaska!

Black Panther 2, film koji bi trebao otvoriti Fazu 5 Marvel Filmskog Svemira, dobio je datum izlaska – 6. svibanj 2022.

Prvi Black Panther film izašao je u veljači prošle godine te je postigao izniman rezultat. Osim što je utržio čak $1.3 milijarde na svjetskom tržištu, postao je i prvi Marvel film uopće koji je osvojio Oscara, i to čak tri komada! Bio je nominiran i za još četiri, uključujući Najbolji Film, ali ti su mu kipići promaknuli.

Izvrstan uspjeh prvog Black Panther solo filma te činjenica da je postao prvi superhero film u povijesti koji je bio nominiran za Oscara za najbolji film, a ktome je još osvojio tri Oscara čime je prvi Marvel film koji je to uspio, dali su Marvelu vjetar u leđa na snimanje nastavka. Ryan Coogler je također završio svoj ugovor da se vrati kao redatelj i scenarist. Naravno, povratak Bosemana kao naslovnog lika nije uopće upitan, ali što se tiče od prije poznatih sporednih likova, kao i same radnje filma, o tome još nema ni I od informacije.

Osim Cooglera kao redatelja i Bosemana kao naslovnog lika, očekuje se i povratak Letitie Wright kao scene-stealer genijalke Shuri, a i Danai Gurira kao Okoye i Lupita Nyong’o kao Nakia su vrlo izgledne, iako još nisu potvrđene.

Ponavljamo! Black Panther 2, u kinima od 6. svibnja 2022.!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Just announced at #D23Expo, Ryan Coogler returns to direct Marvel Studios’ BLACK PANTHER 2, in theaters May 6, 2022.

Objavu dijeli Marvel Studios (@marvelstudios)

Similar Posts