Prvi pogled na Emmu Stone kao Cruella De Vil; najavljen novi datum izlaska

Prvi pogled na Emmu Stone kao Cruella De Vil; najavljen novi datum izlaska

Na Disney D23 prikazan je prvi pogled na Emmu Stone koja će u filmu Cruella glumiti naslovnog lika – Cruellu De Vil, negativku iz Disney klasika 101 Dalmatians. A po onome što vidimo, čini nam se da je Emma kao rođena za ovu ulogu.

Uz to, Cruella dobila je i novi datum izlaska – 28. svibanj 2021.

Poznata glumica Emma Stone glumiti će poznatu mrziteljicu životinja i strastvenu obožavateljicu krznenih kaputa Cruellu De Vil u filmu Cruella koji će se djelomice bazirati na Disney klasiku 101 Dalmatians iz 1961. Ovaj film će nam prikazati početke ove negativke te ćemo vidjeti što je mladu Cruellu ponukalo na mržnju prema životinjama i da krene u biznis izrade skupocijenih krznenih kaputa. A najveći trofej joj je bijeli točkasti kaput koji može dobiti samo od štenaca dalmatinera. Zbog toga se odluči domoći sveukupno 99 dalmatinera te ih na ilegalni način iskoristiti kao potrošni materijal za svoj ciljani kaput, ne znajući da dva odrasla dalmatinera, Pongo i Perdita, će učini sve da svojih 15 mladunaca, ali i sve ostale štence izbave iz kandži ove ludare i njezina dva smotana pomoćnika.

Disney film 101 Dalmatians je izašao davne 1961. te se i danas smatra jednim od najomiljenijih Disney klasika. Popularnost filma dovela je 2003. i do nastavka koji je izašao direktno na kućnim izdanjima, a tijekom 1997. i 1998. se emitirala i animirana serija koja je pratila život troje štenaca nakon događaja iz originalnog filma. Dakako, popularnost ove bajke dovela je 1996. godine i do igranog filma gdje je ulogu Cruelle igrala izvrsna Glenn Close, a ulogu je ponovila i u nastavku, 102 Dalmatians četiri godine kasnije. Osim toga, vrijedi još spomenuti da se Cruella (i njezin svojevrsni origin) prikazala i u TV seriji Once Upon a Time, gdje je ulogu ove crno-bijele negativke igrala irska glumica Victoria Smurfit.

Prvi pogled na Emmu Stone kao Cruella De Vil; najavljen novi datum izlaska

Sada, Disney nam donosti novi igrani film koji će nam ponovno prikazati poznatu bajku kroz oči antagonista, isto kao što su napravili sa filmom Maleficent, koji se bazira na klasiku Sleeping Beauty. Cruellu će igrati popularna Oskarovka Emma Stone. Na slici vidimo Emmu u full Cruella izdanju kako drži tri dalmatinera na lancu, dok su u pozadini njezina dva smotana pomagača, Jasper i Horace koji su zaduženi za elemente komedije. Osim po krznenim kaputima, Cruella je poznata i po svojoj britanskoj old-timer limuzini Panther De Ville, tako da je lako za vjerovati da ćemo vidjeti i njezin poznati auto sa registracijskim tablicama DEV IL (vrag).

Uz Emmu, u filmu će glumiti i Emma Thompson, Paul Walter Hauser, i Joel Fry. A sigurno je da će film imati i dobru dozu životinjskih glumaca. Film će režirati Craig Gillespie.

Iako je prvotni datum izlaska bio Božić 2020., datum izlaska je pomaknut na 28. svibanj 2021. što je svake godine poznato kao sama špica blockbuster sezone.

Druge je zanimalo i ovo...