‘Aladdin’ otkrivena izbrisana scene u kojoj je duet između Naomi Scott & Mena Massoud [video u članku]

‘Aladdin’ otkrivena izbrisana scene u kojoj je duet između Naomi Scott & Mena Massoud [video u članku]

Disney je objavio izbrisanu scenu iz live-action adaptacije Aladdina u kojoj možemo vidjeti duet između Mena Massoudovog Aladdina i Naomi Scott Princeze Jasmine.

Ova nova izbrisana scena nam donosi pjesmu imena “Desert Moon” koju izvode Mena Massoud i Naomi Scott. Legendarni kompozitor Alan Menken se vratio kako bi osigurao filmsku glazbu za Disneyjev live-action Aladdin film, skladajući nove verzije klasičnih glazbenih brojeva iz originalnog filma. Menken je također jedan od pisaca novih pjesama za Aladdina s La La Landovim Benj Pasek i Justin Paul, uključujući “Speechless,” solo koji je u filmu izvela Naomi Scott.

Redatelj Aladdin filma je Guy Ritchie koji je napisao i scenarij zajedno s Johnom Augustom. Zvijezde filma su Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad i Billy Magnussen.

Sinopsis filma glasi:

“Dobrodušni sitni lopov i Vezir željan moći se otimaju za čarobnu svjetiljku u kojoj počiva Duh koji može ispuniti njihove najveće želje.”

Disney je objavio ovaj izbrisani video dueta između Aladdina i Princeze Jasmin taman prije izbacivanja kućnih DVD i Blu-Ray izdanja, a možete ga vidjeti ispod.

 

Druge je zanimalo i ovo...