Potvrđena je vremenska crta Ewan McGregorove Obi-Wan Kenobi ‘Star Wars’ serije

Nakon godina spekulacija, napokon je potvrđeno da će Ewan McGregor dobiti svoju solo avanturu kao Obi-Wan Kenobi u Star Wars seriji za Disney Plus. Novi detalji polako dolaze na svijetlo o tome što fanovi mogu očekivati od ove serije, a mi sada znamo kada se ona odvija u ogromnoj vremenskoj crti Star Wars svemira. Iako trenutno nije puno, obožavateljima daje mnogo za nagađaju o čemu bi Obi-Wan Kenobi Star Wars serija mogla biti ili tko bi se još osim Ewan McGregora mogao pojaviti u seriji.

The Star Wars Show je napokon potvrdio fanovima koji nisu bili u sobi na D23 Expu da će se Ewan McGregorova Obi-Wan Kenobi serija odvijati točno osam godina nakon Star Wars: Revenge of the Sith, u blizini vremenskog okvira Solo: A Star Wars Story. Ovo očigledno povlači nagađanja o pojavama (ili barem spominjanjima) Darth Maula, Qi’ra, a možda čak i Han Sola osobno. Dok je animirana serija Star Wars Rebels pokazala Obi-Wan Kenobijev posljednji obračun s Darth Maulom, bilo bi fantastično vidjeti kako se Ewan McGregor još jednom bori s Ray Parkerom u live-action. Ako Obi-Wan Kenobi živi na Tatooine u ovoj seriji, nije nemoguće da ćemo vidjeti i neke druge legendarne Star Wars likove poput Jabba the Hutt kako se pojavljuju.

S produkcijom koja počinje sljedeće godine, proći će neko vrijeme dok fanovi ne budu ponovno vidjeli Ewana McGregora kao Obi-Wan Kenobija, ali bit će vrijedno čekanja.

Disneyjeva Obi-Wan Kenobi serija s Ewanom McGregorom će biti treća live-action Star Wars serija za Disney Plus. Prva je The Mandalorian u kojoj glumi Pedro Pascal kao usamljeni revolveraš nakon događanja u Star Wars: Return of the Jedi. The Mandalorian će imati premijeru na Disney Plus 12. studenog.

Druge je zanimalo i ovo...