Avengers: Endgame zvijezda Frank Grillo želi vratiti Crossbonesa u TV seriji

Avengers: Endgame zvijezda Frank Grillo želi vratiti Crossbonesa u TV seriji

Frank Grillo se prvi puta pojavio kao Brock Rumlow u Captain America: The Winter Soldier i dok je konačno postao Crossbones u Captain America: Civil War, on je ubijen nakon samo par minuta. Fanovi nisu mogli shvatiti zašto, jer se činilo kao užasno trošenje kvalitetnog lika.

On se vratio u cameo ulozi u Avengers: Endgame, ali činilo se kao da je to to za ovog negativca.

Sada ipak, čini se da je glumac otvoren za vraćanje u ovoj ulozi, samo čini se ovog puta na malim ekranima.

Volio bih napraviti [Crossbones seriju] samo zato što nikada nisam vidio da je neki lik tako malo na ekranu, a opet imam tako veliku bazu obožavatelja. Nekad se počešem po glavi oko toga, “objasnio je u intervjuu za Forbes. “Imam sjajnu vezu s Marvelom i tamošnjim momcima, ali zašto nisu, čak i ako nije bilo sa mnom, to pokušavali? Zašto nisu Crossbonesa negdje u ubacili?”

“Mislim da je Crossbones bio na ekranu nešto poput osam ili 12 minuta, a vi biste pomislili da je taj lik bio u 75 različitih filmova s obzirom na to kako ljudi svaki dan dolaze do mene i razgovaraju o Crossbonesu. Fotografiram se kao da sam ja bio Kapetan Amerika. Dakle to bi učinio u trenu. Volio bih dobiti sastanak da im pomognem da to razviju. To bi bilo sjajno.”

“To je sjajan lik, ali ako se to dogodi, to će se vjerojatno dogoditi s nekim tko je pola moje dobi.”

Definitivno se osjeća kao da je Marvel Studios propustio priliku s Crossbonesom jer je mogao postati ponavljajući negativac u Marvelovom Filmskom Svemiru i netko tko se definitivno ne bi bojao napasti novog Captain America, Sama Wilsona.

Similar Posts