Game Of Thrones Sezona 8 Teorija otkriva tko je meta Night Kinga

Game Of Thrones Sezona 8 Teorija otkriva tko je meta Night Kinga

Posljednja sezona Game Of Thrones službeno je udaljena manje od mjesec dana, što znači da se teorije fanova oko posljednjih šest epizoda počinju povećavati. A ako se ova nova teorija potvrdi istinitom, to može ukazivati ​​na prilično neočekivanu svađu.

Entertainment Weekly je održao intervju o posljednjoj sezoni s Vladimirom Furdikom, koji je u seriju oživio zlog Night Kinga. Furdik je nagovijestio da Night King ima probleme s određenim likom iz serije koje želi riješit, i da to možda neće biti Jon Snow (Kit Harington), s kojim je prethodno već imao nekoliko susreta.

“Ljudi će vidjeti da on ima metu koju želi ubiti, a vi ćete saznati tko je to,” Furdik je rekao. “Također postoji taj trenutak [u “Hardhome”] kada je Jon Snow bio na brodu i Night King ga je pogledao i digao ruke – ovdje će biti sličan i još jači trenutak između Jona i Night Kinga.”

Game Of Thrones Sezona 8 Teorija otkriva tko je meta Night Kinga

Reddit korisnik DaughtersOfTheHarpy izradio je prilično detaljnu teoriju oko tog citata, sugerirajući da bi Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) mogao biti onaj kojeg Night King želi. Kao što ističe, “NK je imao mnogo prilika da ubije Jona”, i “da ga je toliko želio, ubio bi ga do sada”.

[Spoilers] I believe I’ve found out who the Night King is after. Who he wants to kill. Long read. Bare with me. from r/gameofthrones

Ukratko, teorija sugerira da su Night King i Three-Eyed Raven (čija je Bran posljednja reinkarnacija) drevni neprijatelji, što bi opravdalo zašto bi se sukob mogao dogoditi, unatoč tome što se ta dva lika još nisu susrela na ekranima. To bi moglo uništiti jednu drugu vrlo popularnu teoriju koja kaže kako je Bran zapravo Night King, ali to bi ipak značilo zanimljiv odnos između njih dvoje.

“Mislim da je stvar kod Brana to što se morao drastično promijeniti,” Hempstead-Wright je pojasnio u 2017. godini. “Njegove okolnosti su poprilično loše, ali u globalu mislim da je Bran zadržao svoj osjećaj dobre strane. On nije otišao, kao, ‘Čovječe, imam sve te fantastične moći sada, idemo srediti neke stvari!'”

“Ono što je bilo važno je uzimanje ove nove uloge i to je ono što je Bran radio cijeli svoj život. Iznenada je izgubio mogućnost hodanja, a potom je njegova obitelj poginula, a onda mu je kuća izgorjela, tako da je to, u redu, ‘Sada sam u ovoj šumi sa svim tim slučajnim ljudima, a sada imam čudne snove.’ Ali ono o čemu sada Bran misli cijelo vrijeme, to je osjećaj odgovornosti i svrhe, a ne samo to da je i dalje dijete i da radi što god želi. Bran je sigurno shvatio da je to sada izvan njegove kontrole. On je komad na šahovskoj ploči koji mora napraviti potez, a on nema nikakvih poteza. ”

Posljednja sezona Game of Thrones dolazi 14. travnja na HBO.

Similar Posts