Avengers: Endgame teorija savršeno objašnjava kako će heroji poništiti Thanosovo uništavanje

Objavljen službeni sinopsis za Avengers: Endgame

Disney je objavio službeni sinopsis za Marvelov nadolazeći film, četvrti Avengers film i ukupno 22 film u Marvel Svemiru Filmova, Avengers: Endgame.

Za otprilike mjesec dana, Marvel Studios Avengers: će zaključiti prvo desetljeće MCU priča, a fanovi su željni vidjeti kako će naši heroji osvetiti svoje pale drugove nakon Thanosove decimacije. Disney je konačno izdao službeni sinopsis za dugo očekivani film i naglašava koliko su visoki ulozi za preživjele heroje:

Teški tijek događaja koji je pokrenuo Thanos kada je izbrisao polovicu svemira i razbio redove Avengersa, prisiljava preostale Avengerse da zauzmu posljednji stav u velikom zaključku 22 Marvelova filma, “Avengers: Endgame.”

Teško je bilo za očekivati da će nam puno više od ovoga i otkriti u sinopsisu, ali definitivno, kao i obično, jedna velika najava ‘kraja’ koji nam dolazi 25. travnja 2019. godine.

Trailer: Avengers Endgame (2019)

Avengers ENDGAME je nadolazeći Američki superherojski film pravljen prema timu Avengers iz Marvel stripova, produciraju ga Marvel Studios i distribuira Walt Disney Studios Motion Pictures. On je direktni nastavak na Avengers: Infinity War iz 2018. godine, nastavak na Marvel’s The Avengers (2012) i Avengers: Age of Ultron (2015), te je ukupno 22 film u Marvel Filmskom Svemiru (MCU). Redatelji filma su Anthony i Joe Russo, po scenariju sastavljenog od tima Christopher Markus i Stephen McFeely, a u njemu će glumiti jako puno glumaca iz prijašnjih filmova.

Film je u listopadu 2014. godine najavljen kao Avengers: Infinity War – Part 2. Russo braća su postali redatelji filma u travnju 2015. godine, a u svibnju su Markus i McFeely dovedeni za pisanje skripte filma. U srpnju 2016. godine Marvel je maknuo naziv filma, te se do sada koristio Bez Naziva Avengers Film, a sada sa prvim trailerom je otkriveno da se film zove Avengers ENDGAME. Snimanje je započelo u kolovozu 2017. godine u Pinewood Atlanta Studios u Fayette County, Georgia, gdje je sniman u isto vrijeme s Avengers: Infinity War, a snimanje je završilo u siječnju 2018. godine. Pročitajte sve što do sada znamo o Avengers 4 filmu.

Film dolazi u kina 25. travnja 2019. godine, u IMAX i 3D.

U nastavku pogledajte službeni trailer za Avengers Endgame

https://youtu.be/ZObN9uI61gc

Similar Posts