Helen Mirren dobila ulogu negativke u 'Shazam 2'

Helen Mirren dobila ulogu negativke u ‘Shazam 2’

Warner Bros. trenutno se bavi uspjehom Zack Snyder’s Justice League, iako je studio čvrsto spreman nastaviti raditi na svojoj kanonskoj priči unutar DC Extended Universe. To će uključivati ​​više nastavaka koji će ući u igru ​​poput Aquaman 2 Jasona Momoe 2022. i Shazam!: Fury of the Gods Zacharyja Levija 2023. godine.

U smislu Shazama! u nastavku, ekipa koja stoji iza filma već je zadirkivala neke epske radnje koje su trebale stići dok Billy Batson uči kako učinkovitije iskoristiti moći svog bogolikog alter ega. Leviju će se pridružiti i neki elitni talent poput Rachel Zeigler i dugogodišnjeg obožavatelja DC-a Sinbad u neotkrivenim ulogama.
Ta postava dobiva novog člana zahvaljujući najnovijim vijestima. Ovaj put ne samo da je lik potvrđen, već će ulogu ispuniti jedno od najvećih imena u industriji.

Uz to, The Wrap izvještava da se holivudska legenda Helen Mirren pridružila glumačkoj postavi filma Shazam: Fury of the Gods. Dobitnica Oscara igrat će glavnu negativku filma u ulozi Hespere, Atlasove kćeri. Nakon najave, redatelj filma David F. Sandberg podijelio je vlastitu reakciju na vijest, jednostavno izrazivši da njegova “sjajna glumačka postava postaje još sjajnija”. Cijeli tweet možete pogledati u nastavku:

Druge je zanimalo i ovo...