Recenzija: Going in Style (2017)

Recenzija: Going in Style (2017)

Očajni kako bi platili račune i pomogli svojim voljenima, trojica doživotnih prijatelja riskiraju sve kako bi krenuli na odvažnu pljačku banke koja im je uzela sve. 

Žanr filma:

Komedija, krimi

Redatelj:

Zach Braff

Scenarist:

Theodore Melfi, Edward Cannon

Glumci:

Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin

 U velikom stilu (2017) on IMDb

Recenzija: Going in Style (2017)
Going in Style

Going in Style je Američka krimi komedija iz 2017 godine, redatelja Zach Braff i scenarista Theodore Melfi. To je remake filma iz 1979 istog imena, glume Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Joey King, Matt Dillon, Christopher Lloyd, Ann-Margret i John Ortiz i prati tri umirovljenika koja planiraju opljačkati banku nakon što su im mirovine poništene. Osrednje ocjene je dobila od kritike i na budžet od $25 milijuna, zaradili su $82.1 milijuna.

Priča u filmu je dosta jednostavna, puno puta viđena i obrađena u filmovima na razne načine. Trojica umirovljenika ostala bez novaca i mirovina, te se žele osvetiti banci koja im je sve to uzela. Zaista se tu nema puno za razmišljati, ali film u cijelosti je ipak zabavno napravljen. Dosta ne ozbiljno je napravljen kraj i to dijeljenje novaca okolo, te su vrlo blesavo napravljeni FBI agenti, ali dobro takav je i cijeli film opuštajuć i ne treba puno razmišljati oko njega.

Glumci su i najveći plus ovog filma. Odlični Morgan Freeman, Michael Caine i Alan Arkin su najbolje od ovog filma. Odlično su odglumili, njihovi likovi su zabavni i duhoviti i dobro ih je vidjeti zajedno, ostavljaju dojam da su zaista cjeloživotni prijatelji. Uz njih u filmu manje uloge glume John Ortiz, Peter Serafinowicz, Christopher Lloyd, Matt Dillon i ostali.

Nekih specijalnih efekata u filmu nema, glazba, koliko je ima je ok.

Druge je zanimalo i ovo...