Marvel's What If...? procurile razne scene na otvaranju Disney+ platforme i izgledaju predivno

Marvel’s What If…? procurile razne scene na otvaranju Disney+ platforme i izgledaju predivno

Disney+ je i službeno započeo s radom u Sjevernoj Americi i specijalni pogled na novu eru Marvelovog Filmskog Svemira je omogućen kroz specijalni ‘Expanding the Universe’ faturete.

Unutar tog specijalnog pogleda je i prvi pogled na Kevin Feigeov i Marvel Studiosov prvi odlazak u animaciju, Marvel’s What If…?, animiranu antologijsku seriju u kojoj The Watcher gleda na trenutke u kojima je MCU mogao krenuti u potpuno drugom smjeru. Neke scene iz tog specijala već su se proširile putem interneta na raznim platformama društvenih medija, a možete ih pogledati u nastavku. Ova antologijska animirana serija od 23 epizode trebala bi doći na Disney+ platformu negdje polovicom 2021. godine, s epizodama koje će izlaziti jednom tjedno.

Najavljeno je da će serija brojati 23 epizode, što ju također čini, po broju epizoda, najdužom Disney+ Marvel serijom. Svaka od tih epizoda bazirat će se na jedan od 23 filma Infinity Sage MCU-a. Da vas podsjetimo, What if… postoji i u Marvel stripu, a radi se o prikazivanju već poznatih priča uz neke korjenite preinake u priči. Tako ćemo u prvoj epizodi gledati što bi bilo da je Super Soldier serum ubrizgan Peggy umjesto Steve Rogersu. Za sada nije poznato hoće li biti druge sezone serije What If…?

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder.

Druge je zanimalo i ovo...