Avengers: Endgame knjiga pokazuje razne scene koje nisu stigle u film - Thanos kao Kralj, borba na Vormiru Thanosa vs. Avengera i mnoge druge

Avengers: Endgame knjiga pokazuje razne scene koje nisu stigle u film – Thanos kao Kralj, borba na Vormiru Thanosa vs. Avengera i mnoge druge

U jednom trenutku, scenaristi Avengers: Endgame filma su zamislili Thanosa kao kralja. Sada, zahvaljujući Avengers: Endgame – The Art of the Movie knjizi (koja dolazi 19. studenog), fanovi mogu nakratko pogledati kako je to izgledalo. U knjizi je bilo prikazano mnoštvo Thanosovih verzija, uključujući sliku ili dvije lika dok nosi nešto što izgleda poput plašta i krunu. Kako bi vidjelo o čemu pričamo, odite na 7:52 na videu ispod.

U jednom trenutku razvoja Avengers: Endgame filma, Thanos (Josh Brolin) je trebao zaustaviti Black Widow (Scarlett Johansson) i Hawkeyea (Jeremy Renner) u pokušaju da dođu do Soul Stonea na Vormiru. Taj je prizor izrezan iz filma u potpunosti u korist znatno dirljivije scene između dva Avengera. Fanovi sada imaju prvi pogled na ono što je moglo biti zahvaljujući Avengers: Endgame – The Art of the Movie knjizi. U umjetničkoj knjizi koja skuplja mnoštvo konceptne umjetnosti koja je koncentrirana na Endgame, nalazi se nekoliko umjetničkih djela koja prikazuju kako Thanos dolazi na Vormir i slijedi bitka.

U čitanju knjige – koju možete vidjeti dolje – možete vidjeti ono što izgleda kao Thanos dok silazi iz Sanctuary na površinu dok se Black Widow and Hawkeye skrivaju iza gromade. Na sljedećoj stranici čini se da se njih dvoje bore protiv Thanosovih podanika dok Ludi Titan stoji u pozadini. Umjetnost s Vormira možete vidjeti u videu od 8:10 ispod.

Tu je i Pametni Hulk s ludim frizurama na 1:03, kao i mnoge druge koncepte umjetnosti koje nisu pronašle svoj put u završnu verziju Avengers: Endgame filma.

Druge je zanimalo i ovo...