Venom film - svi do sada potvrđeni simbioti

Venom film – svi do sada potvrđeni simbioti

Jučerašnji novi trailer za film Venom je otkrio nekoliko zlih simbiota koji će se pojaviti u filmu, a mi vam ih u ovom članku predstavljamo. 

U ovom trećem Venom traileru, koji je do sada definitivno i najbolji, dobili smo pravi pogled na Tom Hardyjevog Eddie Brock u njegovom simbiot obliku – punom akcije, penjanja na zidove, otkidanja pola svog lica i otkidanja tuđih glava – ali također smo dobili i pogled na negativce filma.

Film Venom je djelomično pravljen prema Lethal Protector stripovskoj priči. Lethal Protector je iznova oživio simbiota za 90te. Počeo je s primirjem između Eddie Brock i Spider-Man, te premještanjem Brock u San Francisco. Tamo je započeo karijeru kao anti-heroj, a ne negativac kao do tada. Ne treba ni reći da su nevolje pratile Brocka u stopu, jer su u toj stripovskoj miniseriji Venoma lovile Life Foundation. Htjeli su iskoristiti snagu Brockovog simbiota i uspjeli su napraviti pet novih simbiota.

Koji su to simbioti pogledajte u nastavku:

RIOT

Venom film - svi do sada potvrđeni simbioti

Prvog ćemo predstaviti glavnog negativca ovog filma, a to je Riot. Ovu prvu verziju koju vidimo sa slike, gdje Riot hvata Eddie Brocka, Riotov ‘domaćin’ je Carlton Drake, ali je potvrđeno na Comic-Conu da Riot može mijenjati svoje ‘domaćine’ po želji u filmskoj verziji.

Iako je nazvan Riot, on je nešto drugačiji od stripovske verzije, njegove oštrice su sličnije jednom drugom simbiotu Phage, dok su stripovske boje siva i plava zamijenjene srebrenom i crvenom.

SCREAM

Venom film - svi do sada potvrđeni simbioti

Jedna ključna sekvenca iz Venom trailera pokazuje kako ženi preuzetom od simbiota iz ruke izlazi oštrica, te kako iz leđa ispucava šiljke. To je spoj moći Phage i Lasher iz stripova, međutim to nije simbiot o kojem se radi ovdje. To je Michelle Lee, koja glumi Donna Diego aka Scream u Venom.

Donna bi bila prvi pacijent – simbiotsko mjesto nesreće u Kini i ona je Kineska bolničarka – što znači da će ova sekvenca vjerojatno pokazivati ​​napad simbiota prije nego što padne Drakeu u ruke. Teško je to ispričati iz trailera, ali može biti i poremećeni pacijent koji prvi napada Eddie.

PHAGE

Venom film - svi do sada potvrđeni simbioti

Novi trailer također potvrđuje da Life Foundation ima nekoliko drugačijih simbiota, uključujući prvi (i za sada jedini) pogled na žutog simbiota. U stripovima, žuti član Pet Simbiota je Scream, međutim Phage narančasta boja je ponekad prikazivana kao žuta (s druge strane opet, promjena boja Riota znači da boje iz stripova i nisu pretjerano važne).Što god bio slučaj, definitivno je drugačiji od prva dva simbiota.

TOXIN

Venom film - svi do sada potvrđeni simbioti

Idući simbiot, pored Riot, Scream i Phage je plavi i zlatni, što možemo kasnije vidjeti u traileru da je pušten na poprilično nesretnog subjekta. Ne samo da su boje potpuno drugačije od ostalih u filmu, nego se ne poklapa s ni jednom bojom simbiota iz stripova.

To bi moglo biti zato što možda nije jedan od glavnih pet. Žrtvu glumi Reid Scott, koji bi navodno trebao glumiti lik Patrick Mulligana, koji postaje ‘domaćin’ za simbiot Toxin. Moglo bi biti da ovaj više poznati lik je doveden kao zamjena za Agony ili Lasher.

JOŠ JEDAN LIFE FOUNDATION SUBJEKT

Venom film - svi do sada potvrđeni simbioti

Ako pogledamo dalje od ovog posljednjeg trailera, postoje znakovi drugih ‘domaćina’ i simbiota. Prvi trailer za Venom je također pokazao Life Foundation testnog subjekta, ovog puta na obuzdanoj žrtvi. Simbiot koji bi ga trebao preuzeti nažalost nije prikazan.

 

Kroz ovih nekoliko trailera možemo vidjeti najmanje pet simbiota (uključujući Venom) i pet različitih ‘domaćina’. Za sada je samo Riot predstavljen kao prava prijetnja, međutim kako se stvari slažu u trailerima, čini se kako bi se puno veće stvari mogle odvijati u Venom.

Similar Posts