'The Batman' slike sa seta otkrivaju lik Penguina

‘The Batman’ slike sa seta otkrivaju lik Penguina

Nova godina je ovdje, a to znači da se Batman priprema za veliki povratak. Nedavno je započeo rad na filmu The Batman redatelja Matt Reevesa, a fotografije sa seta počele su curiti po internetu sa svih strana. Do sada smo samo djelomice vidjeli kako je dio Londona pretvoren u zloglasni Gotham, a čini se da su neke nove fotografije možda prije vremena pokazale negativca Penguina, za kojeg se dugo već govori da će ga u ovom filmu uprizoriti Colin Farrell.

Jedan korsnik twittera podijelio je niz fotografija iz Londona gdje je snimanje u punom jeku. Tamo su fanovi dobili poseban iza-scenski pogled na projekt, ali jedna fotografija posebno intrigira obožavatelje.

Kao što možete vidjeti dolje, jedna fotografija prikazuje muškarca na setu obučenog u dugački crni kaput, stamnim hlačama. Svijetlokosi glumac ima poznati crni kišobran koji je glavni simbol poznatog Penguina. Iako je slika okinuta iz velike daljine te je dosta ispikselizirana, ako pažljivo pogledate fotografiju, vidjet ćete da je dotični glumac izgleda i sam Farrell.

'The Batman' slike sa seta otkrivaju lik Penguina

U komentarima na društvenoj mreži, fanovi su već počeli razglabati o izgledu. Dotični fotograf kaže da je glumac lično izgledao kao Farrell, s tim da mu je kosa vrlo svijetla. Ovaj izbijeljeni izgled dobro se uklapa s Penguinom, tako da fanovi mogu početi nagađati kako će se negativac uklopiti u film.

Naravno da Penguin u tome neće biti sam. Zločinci grada Gothama su jedni od najozloglašenijih sa stranica DC stripa, a na velikom platnu će mu se pridružiti Catwoman, The Riddler i još nekoliko tih karakondžula iz Batman mitologije. Za sada nema riječi o drugim negativcima, ali obožavatelji očekuju da je galerija antaginista ovog filma skrojena po mjeri. Bruce Wayne Roberta Pattinsona trebat će čvrste temelje, a negativci poput Penguina pravi su izbor da se ovaj novi, mladi Batman stavi pred vrlo velik izazov.

The Batman u kinima očekujemo 25. lipnja 2021.

Nadolazeći DC filmovi uključuju: Birds of Prey 7. veljače 2020., Wonder Woman 1984 5. lipnja 2020., The Batman 25. lipnja 2021., The Suicide Squad 6. kolovoza 2021., Black Adam 22. prosinca. 2021., Shazam! 2 1. travnja 2022., The Flash 1. srpnja 2022. i Aquaman 2 16. prosinca 2022. godine.

Similar Posts