Brad Pitt koristi Golden Globes govor kako bi se našali na račun DiCaprijevog Titanica

Brad Pitt koristi Golden Globes govor kako bi se našalio na račun DiCaprijevog Titanica

Brad Pitt je odnio kući svog drugog Zlatnog Globusa za svoju ulogu u Quentin Tarantinovom filmu Once Upon a Time in Hollywood.

S obzirom na to da je zvijezda filma Ad Astra glumila Cliffa Bootha, kaskadera i najboljeg prijatelja Leonardo DiCaprijevog Ricka Daltona, spominjanje njega u govoru je imalo smisla. No, u urnebesnom preokretu događaja, on se našalio na jednu kontroverznu scenu iz DiCaprijevog kultnog film Titanic. Pogledajte ispod:

Možda je to i pravo zadirkivanje, s obzirom na to da je u to vrijeme Brad Pitt navodno također bio u izboru za ulogu Jacka. To je druga Golden Globes šala na DiCaprijev račun! Tijekom Ricky Gervaisovog govora otvaranja, on se našalio na tendenciju Vuka s Wall Streeta da hoda s mlađim ženama i dugačkom radnjom Once Upon a Time in Hollywood filma, rekavši da je pri kraju priče ona bila prestara za njega. DiCaprio se dobro nasmijao na to, baš kao i na Pittovu šalu.

  • Povezano: Pogledajte cijeli ne cenzurirani govor Joker zvijezde Joaquina Phenixa na Golden Globes

Pitt je rekao i neke vrlo lijepe stvari o DiCapriju, rekavši:

“Znate, prije The Revenant, gledao samo godinu za godinom kako njegove kolege s filmova prihvaćaju nagrade i ustaju i duboko mu zahvaljujem. Znam zašto. On je zvijezda, on je gentleman i ja ne bi bio tu bez tebe čovječe. Hvala ti.”

Leonardo DiCaprio je također bio nominiran za Golden Globes, za najboljeg glumca u mjuziklu ili komediji. Međutim, ta nagrada je otišla u ruke Tarona Egertona za ulogu Elton Johna u Rocketman.

Sve dobitnike Golden Globes nagrada možete vidjeti ovdje.

Similar Posts