Austin Powers redatelj zadirkuje nas četvrtim filmom s Mikeom Myersom

Austin Powers redatelj zadirkuje nas četvrtim filmom s Mikeom Myersom

Prošlo je gotovo 18 godina od trećeg filma iz Austin Powers franšize, Austin Powers in Goldmember, ali sada se čini da za četvrti film iz Mike Myersove špijunske akcijske komedije još uvijek ima nada, barem prema redatelju Jay Roach. Roach, koji je režirao sva tri prijašnja Austin Powers filma, nedavno je otkrio za Deadline da je otvoren za četvrti film, naglašavajući da nikada neće reći nikad.

U razgovoru, Roach je upitan o mogućnosti četvrtog filma i on je odgovorio da je otvoren za to. Međutim, hoće li ga i biti najviše ovisi o Myersu, koji ne samo da je bio zvijezda prva tri filma nego je također pisao i scenarij.

“Ja nikada ne bi rekao nikada… Ja sam uvijek u igri za sve što [Mike Myers] želi napraviti,” Roach je rekao. “To ovisi o tome hoće li Mike imati nešto što će ga inspirirati, a sada, nakon svih tih godina, nije još kliknulo.”

Austin Powers redatelj zadirkuje nas četvrtim filmom s Mikeom Myersom

Ideja o četvrtom Austin Powers filmu postoji već neko vrijeme, s prvim izvještajima o tome koju su se pojavili sada već daleke 2005. godine, otprilike tri godine nakon Austin Powers in Goldmember. Tijekom godina, Myers je objavljivao razne novosti o četvrtom filmu, s većinom vrlo pozitivnih. U svibnju 2018. godine je rekao da će četvrti Austin Powers film na neki način odati počast preminulom Mini Me glumcu Verneu Troyeru koji je umro u travnju te godine.

Posljednje što je Myers rekao o Austin Powers 4 je bilo u studenom 2018, kada je rekao da četvrti film “izgleda dobro” unatoč tome što su on i Roach vrlo zaposleni.

Ipak, prošlog srpnja, Roach je doveo u nedoumicu mogućnost četvrtog filma zbog složenosti izrade priče bez Troyera.

Prvi film, Austin Powers: International Man of Mystery, izašao je u svibnju 1997. godine. Njega je pratio Austin Powers: The Spy Who Shagged Me u lipnju 1999. godine, a trilogiju je zaokružio Austin Powers in Goldmember u srpnju 2002. godine. Filmovi su zaradili $53 milijuna, $206 milijuna i $213 milijuna svaki na kino blagajnama diljem svijeta.

Druge je zanimalo i ovo...