Avengers 4 - Sve što znamo o filmu

Avengers: Endgame Teorija: Postoje dva Svemira

Nova Avengers: Endgame teorija sugerira mogućnost postojanja dva odvojena svemira nakon Thanosovog pucketanja. 

Nedavno je na forumima Reddita korisnik ofersadan dijelio teoriju koja bi mogla objasniti kako Thanos ‘nije baš sve pretvorio u prašinu’. Ova teorija sugerira da postoje dva svemira, od kojih jedan ima one koji su preživjeli pucketanje i drugi gdje je bio obrnuto, a oni koji su preživjeli bili su oni koji su se pretvorili u prašinu. Slika ispod sadrži detalje te teorije.

My Endgame theory in pictures, thought it would be easier to explain from r/marvelstudios

Kao što možete vidjeti, osoba iza ove teorije sugerira da kroz vrlo dobro poznavanje znanosti pomoću kvantne fizike postoje dva svemira koja postoje nakon Avengers: Infinity War. Podizanjem mogućnosti “kvantnog praznovjerja”, teorija pomaže objasniti da su svi heroji još uvijek živi, ​​ali u različitim svemirima. Ova teorija mogla bi napraviti Ant-Mana mnogo značajnijim nego što se ranije smatralo u Marvel Filmskom Svemiru.

Teorija završava objašnjavanjem kako će Ant-Man ujediniti oba svemira kroz Kvantno Carstvo, ostavljajući tako svemir otvoren za sljedeće priče nakon Avengers: Endgame. Quantum Realm je prilično prisutan u filmovima Ant-Mana, ali nije uključen u druge. Možda će Quantum Realm pomoći u spašavanju Osvetnika i time pomoći za uvođenje novih likova nakon zaključka Avengers: Endgame.

Imamo u ponudi i druge dvije teorije:

U Avengers: Endgame zvijezde su Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Josh Brolin (Thanos), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Brie Larson (Captain Marvel), Danai Gurira (Okoye), Evangeline Lilly (The Wasp), Paul Rudd (Ant-Man), Karen Gillan (Nebula), Mark Ruffalo (Hulk), Don Cheadle (War Machine), Bradley Cooper (Rocket Raccoon) i drugi.

Avengers: Endgame dolazi u kina 26. travnja 2019. godine, a do tada sve što možemo je upravo baviti se ovakvim teorijama.

Similar Posts