Evo kako bi Ana De Armas mogla izgledati kao DC Poison Ivy

Evo kako bi Ana De Armas mogla izgledati kao DC Poison Ivy

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) upoznale su obožavatelje s nekim od najomiljenijih ženskih likova DC-a ranije ove godine, ali još uvijek ima puno onih koje bi fanovi željeli vidjeti na velikom platnu. Glavna među njima je Pamela Isley/Poison Ivy, za koju su se neki nadali da bi se mogla pojaviti u hipotetičkom nastavku Birds of Prey ili u spinoff filmu Gotham City Sirens.

Iako se izbor fanova za glumicu Poison Ivy poprilično mijenjao, jedan od nedavnih prijedloga je Knives Out i No Time to Die zvijezda Ana de Armas. Ako vam treba pomoć zamisliti kako bi Ana de Armas mogla izgledati u ulozi, nova digitalna umjetnost BossLogica je tu da vam pomogne. Fanart, koji možete provjeriti u nastavku, prepravio je fotografiju iz Vogue Spain Ane de Armas kao prilično dobru fotografije Ivy.

Iako se ne zna hoće li de Armas u konačnici glumiti Ivy u svijetu DC filmova, ona bi zasigurno bila uvjerljiva glumica za prikazati tog lika. Povratak Poison Ivy na veliko platno (nakon portretiranja Ume Thurman u filmu “Batman and Robin”) nešto je za što se zalaže Harley Quinn glumica Margot Robbie, dijelom zahvaljujući Harley i Ivy nevjerojatnoj vezi.

Nadolazeći DC filmovi uključuju: Wonder Woman 1984 05. lipnja 2020., The Batman 26. lipnja 2021., The Suicide Squad 07. kolovoza 2021., Black Adam, spin-off Shazama, 21. prosinca 2021. te Aquaman 2 22. prosinca 2022.

Similar Posts