Avengers: Endgame redatelji režiraju The Grey Man za Netflix s Chris Evansom i Ryan Goslingom

Avengers: Endgame redatelji režiraju The Grey Man za Netflix s Chris Evansom i Ryan Goslingom

Netflix se posvetio svojoj najskupljoj filmskoj produkciji do sada, a iza nje stoji jedan kreativni tim. Temeljen na romanu Marka Greaneyja The Grey Man iz 2009. godine, Avengers: Endgame redatelji Joe i Anthony Russo potpisali su režirati film, dok scenariju pišu Christopher Markus i Stephen McFeely.

Dvojac nije samo napisao posljednja dva Avengers filma, već i Marvelovu trilogiju Captain America, a oni su postali česti suradnici Russosa posljednjih godina.

Proračun bi trebao biti veći od 200 milijuna dolara, a Chris Evans i Ryan Gosling su zvijezde filma. Film prati smrtonosni dvoboj ubojica dok Gentryja (Goslinga) lovi širom svijeta Lloyd Hansen (Evans), bivši Gentryjev kolega iz CIA-e. Vjeruje se da će ovo poslužiti kao nova akcijska franšiza na streaming servisu sličnom izdanju Sam Hargravesa, Extraction.

“Film je pravi ‘mano a mano’ između ta dva sjajna glumca, koji predstavljaju dvije različite verzije CIA-e, u onome što ona može biti i onome što može učiniti,” kaže Anthony za Deadline. “Za one koji su bili obožavatelji Captain America: Winter Soldier, ovo smo mi koji se selimo na taj teritorij u stvarnijem okruženju. To je ono što ovaj film zaista znači za nas.”

Joe dodaje: “Namjera je da bude konkurentan bilo kojem kino filma, a mogućnost da radimo s Goslingom i Evansom za nas je san. Ideja je stvoriti franšizu i izgraditi cijeli svemir, s Ryanom u središtu. Svi smo se obvezali na prvi film i to mora biti sjajno kako bi nas odvelo do drugog filma. To su glavni ubojice, a Goslingov lik CIA baca na lomaču, dok ga Evansov lik progoni.”

Ovo zvuči sjajno i samo je šteta što ga nećemo moći vidjeti na velikim ekranima.

Similar Posts