Uncharted film s Tom Hollandom dobio datum izlaska

Uncharted film s Tom Hollandom dobio datum izlaska

Sonyjev Uncharted film u kojem glavnu ulogu mladog Nathan Drakea ima Tom Holland, napokon je dobio datum izlaska. Ovaj film pravljen prema video igri se dugo vremena smatrao ukletim u Hollywoodu nakon desetljeća neuspjelih adaptacija. S nedavnim uspjehom filmova Tomb Raider i Detective Pikachu, čini se kako se to mišljenje mijenja. To bi mogle biti dobre vijesti za nekoliko novih filmova pravljenih prema video igrama koji su zapeli u razvoju, čini se da je Uncharted jedan od tih koji je dobio zalet.

Holland je izabran za glavnu ulogu Nathaniel Drakea prije dvije godine, ali on tek treba dobiti priliku glumiti tog lika. Sony ga je doveo u ovu franšizu nakon što je vidio kako je dobro publika prihvatila njegovu verziju Spider-mana u Marvelovom Filmskom Svemiru, a upravo je Holland i predložio taj pristup mladog Nathaniel Drakea za film. Holland je trebao biti uparen s Shawny Levyjem koji je trebao biti redatelj, ali je morao odustati prošle godine.

Uncharted film s Tom Hollandom dobio datum izlaska

Ranije ove godine, Sony je doveo Cloverfield Lane redatelja Dana Trachtenberga kako bi režirao ovaj film, a sada, nakon još par mjeseci razvoja, objavili su i službeni datum izlaska filma. Kako je objavio THR, Sony je odredio da će film Uncharted doći u kina 18. prosinca 2020. godine. Ovo određivanje datuma je veliki korak naprijed za pravljenje filma, a u svom vikendu otvaranja suprotstavit će se Steven Spielbergovom remakeu filma West Side Story.

Sonyjeva odluka da stavi Uncharted film u sezonu godišnjih odmora 2020. godine bi se mogla vrlo dobro isplatiti. Uncharted franšiza video igara je jedna od najpopularnijih, s Uncharted 4: A Thief’s End iz 2016. godine koji je najprodavanija igra ovog serijala i jedna od najvećih PlayStation 4 naslova ikada, tako da će biti velikog interesa za ovim filmom. Međutim, Sony također koristi priliku rijetkog prosinca bez Star Wars, Avatar, ili DC filmova koji već imaju određen datum. Studio je imao odličan uspjeh u tom mjesecu filmom Jumanji: Welcome to the Jungle iz 2017. godine, tako da se nadaju da bi Uncharted mogao ponoviti njegov uspjeh.

Uncharted film s Tom Hollandom dobio datum izlaska

Prosinac 2020. također znači da bi uskoro trebali početi dobivati više informacija o ovom filmu. Produkcija će vrlo vjerojatno početi krajem ove godine, tako da bi u sljedećih nekoliko mjeseci mogli početi saznavati ostatak glumačke postave filma. Jedna od ključnih uloga koju film mora odabrati je Sully, Nathanov mentor, a Holland se nada da bi to mogli biti njegovi kolege iz MCUa, Jake Gyllenhaal ili Chris Pratt. To su samo njegove želje za sada, jer ni jedan od te dvojice glumaca nije službeno potvrđen.

Similar Posts