Trailer: Dark - sezona 2

Trailer: Dark – sezona 2

Stigao je novi misteriozni teaser trailer za drugu sezonu fantastične Netflixove krimi misterija serije, koja podsjeća na Twin Peaks, Stranger Things i It, DARK!

Datum izlaska druge sezone serije Dark:

21. lipanj 2019.

Žanr serije:

Krimi, drama, misterija

Kreator:

Baran bo Odar, Jantje Friese

Glumci:

Oliver Masucci, Karoline Eichhorn, Jördis Triebel

Radnja ukratko:

Obiteljska saga s nadnaravnim zaokretom, postavljena u njemačkom gradu, gdje nestanak dvoje male djece otkriva odnose između četiri obitelji.

Recenzija: Dark (2017– ) - Svijet filma

Dark je znanstveno-fantastična serija misterije kreatora Baran bo Odar i Jantje Friese. Prva je Netflixova originalna serija na Njemačkom jeziku i debi je imala na Netflixu 01. studenog 2017. godine. Prva sezona je dobila uglavnom pozitivne kritike i nama je bila fantastična. Često ju uspoređuju s drugom Netflixovom serijom Stranger Things. Netflix je odobrio drugu sezonu čije je snimanje započelo u 2018. godini.

Djeca počinju nestajati iz izmišljenog njemačkog grada Windena, donoseći na vidjelo razbijene odnose, dvostruke živote i mračnu prošlost četiriju obitelji koje tamo žive i otkrivajući tajnu koja se proteže tri generacije. Serija prati Jonasa Kahnwalda, tinejdžera koji se teško nosi s očevim samoubojstvom; policajca Ulricha Nielsena, čiji je brat nestao prije 33 godine; i šeficu policije Charlotte Doppler.

Priča počinje 2019. godine, ali se širi tako da uključuje i priče iz 1986. i 1953. kroz putovanje kroz vrijeme, budući da određeni likovi u glavnim obiteljima serije postaju svjesni postojanja crvotočine u špiljskom sustavu ispod lokalne nuklearne elektrane, koja je pod upravom utjecajne obitelji Tiedemann. Tijekom prve sezone počinju se otkrivati ​​tajne o obiteljima Kahnwald, Nielsen, Doppler i Tiedemann, a njihovi se životi počinju raspadati dok se očituju veze između nestale djece i povijesti grada i njegovih građana.

Trailer: Dark (2017– )

Prva se sezona odvija uglavnom 2019. godine, ali uključuje priče iz 1986. i 1953., s nekoliko likova koje su u različitim dobima prikazivali različiti glumci.

Interesantan je odabir datuma izlaska druge sezone serije Dark, koji je 21. lipnja 2019. godine. Tog datuma je ‘Michael Kahnwald’ počinio samoubojstvo, ostavivši poruku svom ‘sinu’ Jonasu, koji je pokrenuo cijelu seriju (ako ste gledali prvu sezonu, shvatit ćete zašto ne želimo otkrivati više o imenima i obiteljskim odnosima ovdje).

Prva sezona serije Dark je imala 10 epizoda, dok će druga navodno imati 8 epizoda.

NOVI misteriozni Teaser Trailer:

U nastavku pogledajte prvi trailer druge sezone Netflixove serije Dark:

Similar Posts