'The Simpsons' u traileru otkrili prvi pogled na Marvelovog Kevina Feigea kao Thanosa

‘The Simpsons’ u traileru otkrili prvi pogled na Marvelovog Kevina Feigea kao Thanosa

FOX je objavio novi trailer za nadolazeću epizodu The Simpsons serije koja će imati Marvelovog Kevina Feigea kao Thanos nalik zlikovca.

U sljedećoj epizodi The Simpsons naziva “Bart the Bady Guy,” Bart se nalazi u situaciji da ucjenjuje producente novog filma “Vindicator” nakon što ga je slučajno pogledao prije nego što debitira u kinima. Zabavljajući se s Marvel Studios sklonosti za tajnovitošću, epizoda Simpsons naći će producente kojima glasove posuđuju Avengers: Endgame redatelji Joe i Anthony Russo kako pokušavaju spriječiti Barta da pokvari Avengers parodiju.

Gostovanju glumaca pridružit će se predsjednik Marvel Studiosa Kevin Feige, koji će posuditi glas “Vindicatoru” naziva Chinos, jasna parodija na Thanosa. Sada je Variety objavio isječak iz epizode u kojoj Kevin Feige, zlikovac nalik Thanosa, otkriva svoj plan korištenja aplikacije Doomsday za ponovno pokretanje planeta kao utopije.

Pogledajte videozapis u nastavku kako biste vidjeli prvi pogled na Kevina Feigea kao negativca Thanosovog tipa u The Simpsonsima.

Evo i službenog sinopsisa The Simpsons epizode naziva “Bart the Bad Guy”:

“HOĆE LI BART KORISTITI SVOJE MOĆI SPOJLERA RADNJE ZA DOBRO ILI ZLO U POTPUNO NOVOJ “THE SIMPSONS” EPIZODI U NEDJELJU, 01. OŽUJKA, NA FOX.”

Kevin Feige, Tal Fishman, Tarran Killam Joseph, Anthony Russo i Cobie Smulders gostujući su glumci koji posuđuju glasove.

Druge je zanimalo i ovo...