Trailer: Another Life (2019-)

Trailer: Another Life (2019-)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću Netflixovu znanstveno-fantastičnu seriju u kojoj glumi zvijezda Battlestar Galactice Katee Sackhoff, Another Life.

Datum izlaska serije Another Life:

25. srpanj 2019.

Žanr serije:

Drama, sci-fi

Kreator:

Aaron Martin

Glumci:

Jake Abel, Katee Sackhoff, Samuel Anderson

Radnja ukratko:

Astronautica Niko Breckenridge i njezina mlada posada suočavaju se s nezamislivom opasnošću dok odlaze u rizičnu misiju da istraže nastanak izvanzemaljskog artefakta.

Trailer: Another Life (2019-)

Prošlo je 10 godina otkako se Katee Sackhoff vratila iz svemira kada je Battlestar Galactica završila svoje prikazivanje. A sada je spremna vratiti se u svemir u novoj Netflixovoj seriji Another Life.

U ovoj nadolazećoj znanstveno-fantastičnoj drami Sackhoff glumi astronauticu Niku Breckinridge, koja je usredotočen na potragu za vanzemaljskom inteligencijom i vodi posadu na misiju kako bi istražili porijeklo vanzemaljskog artefakta nakon što sleti na Zemlju. Ali kako istražuju Niko i njezina mlada posada, suočavaju se s “nezamislivom opasnošću za ono što bi mogla biti jednosmjerna misija.” U međuvremenu, Nikin suprug (Shameless Justin Chatwin) pokušava uspostaviti prvi kontakt s artefaktom na Zemlji.

Ovaj teaser trailer pokazuje sve što očekujete od svemirskog trilera: zlokobni glas, zbrkane slike i prizore opasnosti u klaustrofobičnim hodnicima i odlučnost vođe koja nema pojma što joj se sprema. Osim toga, Selma Blair izgleda fantastično.

Sackhoff je najpoznatija po ulozi Kara Thrace a.k.a. Starbuck u seriji Battlestar Galactica. Ona je također prethodno nastupila na Longmireu i imala je ponavljajuću ulogu u seriji Flash. Nedavno smo je mogli gledati i u znanstveno-fantastičnom filmu Riddick.

Trailer serije Another Life:

Similar Posts