Netflix objavio prvi teaser za 4. sezonu ‘Stranger Things’

Netflix objavio prvi teaser za 4. sezonu ‘Stranger Things’

“Iz Rusije s ljubavlju”

Netflix je objavio prvi teaser za Stranger Things 4, nadolazeću četvrtu sezonu svoje probojne serije, a sadrži iznenađujuće ponovno pojavljivanje lika omiljenog kod obožavatelja.

Teaser ne otkriva previše detalja o nadolazećoj sezoni, ali čini se da je obećanje da će serija proširiti svijet izvan grada Hawkins u državi Indiana. U traileru se vidi grupa radnika koja negdje gradi željeznicu u Rusiji.

Ali veliko iznenađenje dolazi na kraju spota. Kao što su mnogi fanovi već pretpostavili na osnovu post-kreditnog slijeda u posljednjoj epizodi treće sezone, šef Jim Hopper (David Harbor) se vratio, unatoč tome što se činilo da je propao u izumimenzionalnom portalu.

Pretpostavlja se da je Hoperov opstanak povezan s najnovijim nadnaravnim uplitanjem, s obzirom na to da je Rusima prethodno pokazano da imaju zarobljeno čudovište iz Demogorgona.

Još nema datuma izlaska za četvrtu sezonu Stranger Things, ali s obzirom da je Netflix već pokrenuo marketinšku kampanju, vjerovatno je da će proći puno prije nego što sezona stigne u streaming servis.

Teaser:

Similar Posts