Trailer: Creepshow (2019-)

Trailer: Creepshow (2019-)

Stigao je prvi trailer za nadolazeću antologijsku horor seriju, pravljenu prema horor filmu istog imena iz 1982. godine od Stephena Kinga i George A. Romera, Creepshow. Prve dvije epizode će biti adaptacije knjiga od Kinga, a među ostalima su i od njegovog sina Joe Hilla.

Datum izlaska serije Creepshow:

26. rujan 2019.

Žanr serije:

Horor

Glumci:

Bruce Davison, Logan Allen, David Arquette

Radnja ukratko:

Horor strip mladog dječaka oživljava u ovoj antologijskoj horor seriji zastrašujućih priča.

Trailer: Creepshow (2019-)

Creepshow je nadolazeća Američka antologijska horor TV serija, koja će svoj debi imati na Shudderu 2019. godine. Nastavak na prva dva filma u franšizi Creepshow, serija će sadržavati šest epizoda s dvije horor priče po epizodi.

Creep govori članovima publike o mračnim i užasnim horor pričama sa stranica stripa Creepshow.

Shudder je najavio dvije Creepshow priče koje će biti prikazane u premijernoj epizodi: Stephen Kingova priča ‘Gray Matter,’ koju adaptiraju Byron Willinger i Philip de Blasi (The Commuter), a režira showrunner serije Greg Nicotero, te u kojoj glume Adrienne Barbeau, Giancarlo Esposito i Tobin Bell (Saw); i druga ‘House of the Head,’ scenarista Josha Malermana (Bird Box) i režira ju John Harrison (Book of Blood, Tales from the Crypt).

Prva sezona također će sadržavati segmente temeljene na pričama nagrađenih i priznatih pisaca uključujući ‘By the Silver Water of Lake Champlain’ od Joe Hill, ‘The Companion’ od Joe R. Lansdale, Kasey Lansdale i Keith Lansdale, ‘The Finger’ od David J. Schow, ‘Lydia Layne’s Better Half’ od John Harrison i Greg Nicotero, ‘Night of the Paw’ od John Esposito, ‘Bad Wolf Down’ od Rob Schrab, ‘All Hallows Eve’ od Bruce Jones, ‘The Man in the Suitcase’ od Christopher Buehlman, ‘Times is Tough in Musky Holler’ od John Skipp i  Dori Miller, i ‘Skincrawlers’ od Paul Dini i Stephen Langford.

Creepshow serija dolazi na Shudder 26. rujna 2019. godine

Trailer serije Creepshow:

Similar Posts