Netflix navodno pregovara sa Warner Bros. za još sezona 'Lucifera'

Netflix navodno pregovara sa Warner Bros. za još sezona ‘Lucifera’

Nadolazeća peta sezona popularnog Lucifera možda ipak neće biti finalna kako je najavljeno. Kako javlja TVLine, Netflix želi snimiti i šestu sezonu serije, ali za to im je potreban blagoslov Warner Bros. tvrtke koja drži prava na lika.

Lucifer je debitirao na Foxu, gdje je išao prve tri sezone, kada ga je Fox odlučio ukinuti, obožavatelji su pokrenuli kampanju da se serija spasi, a onda je Netflix uskočio i za obožavatelje spasio seriju u kojoj glavnu ulogu ima Tom Ellis te napravio četvrtu i petu sezonu koja tek treba izaći tijekom ove godine. Peta sezona će imati 16 epizoda, a izaći će u dva odvojena dijela po osam, prema datumima koji tek trebaju biti službeno objavljeni.

Ni Netflix ni Warner Bros. nisu se službeno oglašavali oko ovoga, što je i razumljivo, ali ako stvarno ima ikakve nade da ćemo se družiti sa Luciferom duže od planiranog, to svakako zavrijeđuje da se u to upere četvore oči.

Warner Bros. je inače kompanija koja drži prava na sve DC likove, bilo na filmu ili u serijama. Njihova grana Warner Bros. TV vodi sve DC serije na svim mrežama, uključujući Lucifera i DC svemir Arrowverse. Inače, Tom Ellis se kao Lucifer pojavio krajem prošle godine kao posebni gost u seriji The Flash, odnosno u crossoveru Crisis on Infinite Earths.

Naslovnog lika serije igra Tom Ellis, koji od samog početka skuplja pohvale za svoj performans kao vladar pakla koji se situirao među običnim smrtnicima. Ako WB bude bio voljan, Netflix će se sigurno potruditi da peta sezona ipak ne bude zadnje što smo vidjeli od ovog omiljenog đavla i detektivke Chloe Decker. Tako da, ako vas netko pita: “What is it you desire?” Odgovorite: “I desire more seasons of Lucifer!”

Similar Posts