Schwarzenegger priča o King Conan skripti s originalnim redateljem Johnom Miliusom

Arnold Schwarzenegger optimističan da će se King Conan dogoditi

Na početku ovog stoljeća bilo je najavljeno da će tvorci The Matrix trilogije Wachowski režirati nastavak Conan The Barbarian filma naziva King Conan. Za film se ponovno trebao vratiti Arnold Schwarzenegger kao i redatelja Conan The Barbarian filma John Milius kako bi napisao scenarij. To je definitivno zvučalo kao potencijalni veliki hit, ali nažalost sve se to raspalo, navodno zato što Wachowski nisu imali želje raditi na tome nakon što su završili The Matrix trilogiju.

Dvadeset godina kasnije, fanovi se još uvijek nadaju ugledati King Conan film, a fanovi nisu jedini – Schwarzenegger je također cijelo ovo vrijeme gajio nadu da će jednog dana ponovno imati priliku igrati Conana. Prošle godine Schwarzenegger je rekao da pokušava “godinama” uvjeriti osobu koja ima prava na izvorni materijal Robert E. Howarda da krene naprijed s projektom King Conan.

“… zaposli odličnog redatelja i napravi još jedan Conan film i stavi me da igram King Conana, kad Conan ima 70 godina i njemu se gadi sjediti na prijestolju i biti kralj i tada se nešto počinje događati. Stvarno nije tako daleko od stvaranja gotove skripte. Jedini koji stvarno moraju povući okidač su ljudi koji posjeduju Conanova prava za snimanje filma.”

Prije nekoliko mjeseci događaj naziva An Experience s Arnoldom Schwarzeneggerom uključio je intervju na pozornici sa Schwarzeneggerom, a tijekom tog intervjua činio se prilično optimističnim kako bi se King Conan napokon mogao dogoditi. Dio videozapisa iz tog intervjua napokon je objavljen na mreži i može se vidjeti u nastavku. Schwarzenegger kaže:

“Trenutno u gradu postoji puno vrtoglavice oko Conana. Pitanje je samo, hoće li otići s TV serijom, poput Netflixa ili nekog drugog mjesta, ili bi išli s filmom? Dakle, to je trenutno rasprava. Jako sam uzbuđena zbog ideje da snimim još jedan film o Conanu, pogotovo da napravim nešto poput Kinga Conana. Uvijek sam se radovao ponovnom igranju tog lika.”

Nadamo se da će se uskoro odlučiti žele li to praviti kao TV seriju ili film i učiniti to.

Druge je zanimalo i ovo...