Marvelova glasina predviđa povezanost glavnog zlikovca u WandaVision i Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Kako bi ‘Doctor Strange 2’ mogao pripremiti Elizabeth Olsenovu Scarlet Witch kao Negativca

Nova teorija pokazuje kako bi Elizabeth Olsenina Scarlet Witch mogla postati sljedeći negativac za Benedict Cumberbatchovog Doctor Strangea.

Tijekom Marvel Studios prezentacije u Dvorani H San Diego Comic-Cona, Kevin Feige je otkrio da će Elizabeth Olsenina WandaVision serija voditi direktno u Benedict Cumberbatchov Doctor Strange in the Multiverse of Madness film. Sada, nova teorija Reddit korisnika “cdhelt1225” pojašnjava kako bi Benedict Cumberbatchov Doctor Strange nastavak mogao rezultirati time da Elizabeth Olsonina Scarlet Witch postane jedan od glavnih negativaca Marvelovog Filmskog Svemira.

Prema toj teoriji, Elizabeth Olsonina Scarlet Witch bi mogla promijeniti stvarnost u pokušaju da oživi Visiona, kojeg je ubio Thanos u Avengers: Infinity War filmu. To bi natjeralo Benedict Cumberbatchovog Doctor Strange da potraži Elizabeth Olsoninu Scarlet Witch kroz Multiverse te se zbog toga suoči s neprijateljima poput Nightmare ili Dormammu.

Kako bi 'Doctor Strange 2' mogao pripremiti Elizabeth Olsenovu Scarlet Witch kao Negativca

Ta teorija također pojašnjava kako bi mijenjanje stvarnosti Elizabeth Olsonine Scarlet Witch moglo objasniti trenutne promjene u Marvelovom Filmskom Svemiru. Za primjer, Spider-Manov izlazak iz MCUa nakon što je propao dogovor između Sonyja i Disneyja, te dolazak X-Mena i Fantastic Four bi također mogao biti pripisan promjenama koje je Elizabeth Olsonina Scarlet Witch napravila.

WandaVision se fokusira na Elizabeth Olseninu Scarlet Witch nakon događaja u filmu Avengers: Endgame i vjeruje se da prati lika nakon što ona stvori idilični svijet u kojem je Vision i dalje živ. U seriji će još glumiti i Teyonah Parris kao odrasla Monica Rambeau, Kat Dennings kao Darcy Lewis, Randall Park kao Agent Jimmy Woo i Kathryn Hahn u za sada ne otkrivenoj ulozi.

WandaVision će imati premijeru prije Doctor Strange 2 filma i dolazi na Disney+ u proljeće 2021. godine.

U međuvremenu, Doctor Strange in the Multiverse of Madness dolazi u kina na ljeto 2021. godine s Benedictom Cumberbatchom koji će reprizirati svoju ulogu titularnog junaka. Redatelja Scotta Derricksona, Doctor Strange 2 je nazvan prvim pravim horor filmom Marvelovog Filmskog Svemira, a u njemu će glumiti i Elizabeth Olsen kao Scarlet Witch. Doctor Strange in the Multiverse of Madness dolazi u kina 07. svibnja 2021. godine.

Similar Posts