Charlie Hunnam će glumiti u Apple TV+ drama seriji Shantaram

Charlie Hunnam se vraća na male ekrane u Apple TV+ drama seriji Shantaram, EW je potvrdio.

Hunnam, koji je glumio lil Jaxa Tellera u Kurt Sutterovoj hit seriji Sons of Anarchy sedam sezona na FX, će predvoditi novu seriju o Australskom pljačkašu banke, Lindsayju Fordu, koji je pobjegao iz zatvora u Indiju. Kao bjegunac, on pronalazi novi život u sirotinjskom kvartu Mumbaija gdje pronalazi svoj put u kriminalno podzemlje.

Pravljena prema hit knjizi istog imena od Gregory David Robertsa, ovo nova 10-epizodna drama će započeti snimanje u listopadu u Australiji i Indiji.

Ovaj Britanski glumac je zarobio pozornost Američke publike Foxovom komedijom Undeclared, ali već ima fanove diljem svijeta zahvaljujući radu na Queer As Folk. Hunnam je nedavno bio na Toronto Internacionalnom Filmskom Festivalu podržavajući svoj novi film Jungleland.

Za one koji nisu čitali knjigu, Shantaram je epska knjiga koja vas vodi na nezaboravno putovanje, uglavnom Indijom iako i nekim drugim dijelovima svijeta. Često preispituje život, naše odluke u njemu, ljubav i prijateljstvo. Pokazuje kako ljudski duh i unatoč najvećim nedaćama i najtežim trenucima može ostati pozitivan i ići naprijed uz dovoljnu volju. Ako niste čitali knjigu Shantaram, ovo je svakako moja preporuka, jer je zasigurno jedna od meni najdražih knjiga koje sam ikada pročitao.

Što se tiče izbora Hunnama za Linbabu, teško je reći prije nego ga se vidi u ulozi, ali ovako na prvu, ja sam i više nego zadovoljan. On je upravo glumac koji ima te izraze i osmijeh zbog kojih bi i kada je najteže mogao izgledati pozitivno, a mislim da je to najvažnije za nadolazeću Apple TV+ seriju.

Druge je zanimalo i ovo...