Cobra (1986)

Sylvester Stallone donosi novosti o Cobra reboot filmu i Tango & Cash 2

S Rambo: Last Blood koji nam dolazi u kina sljedećeg tjedna, uskoro će doći vrijeme da se Sylvester Stallone okrene drugim nostalgijom vođenim projektima. Nedavno, u razgovoru za Fandango, Stallone je otkrio da je u razgovorima oko dovođenja barem dva svoja projekta iz 80tih na novu rundu nasilja.

Čini se da je Stallone razgovarao s Machete i Planet Terror redateljem Robertom Rodriguezom oko pravljenja reboot Cobra filma, Stalloneovog akcijskog trilera iz 1986. godine o opakom uličnom policajcu koji mora zaštiti jedinog preživjelog svjedoka čudnog ubojitog kulta s dalekosežnim planovima. Stallone je napisao scenarij za Cobra, u kojem je glumio zajedno s Brigitte Nielsen i Reni Santoni.

“Ja razgovaram s Robertom Rodriguezom trenutno oko Cobre, koji izgleda kao da bi se mogao dogoditi,” Stallone je otkrio. Glumac je tada dodao da bi Cobra mogao biti napravljen “kao serija,” sugerirajući da bi Rodriguez najrađe adaptirao Cobru na male ekrane. Drugi detalji nisu otkriveni, kao ni hoće li Stallone ponoviti svoju ulogu kao Marion Cobretti, iako se samo možemo nadati da hoće.

Kako se Fandangov razgovor sa Slyjem nastavio, konverzacija se konačno okrenula prema njegovom hitu iz 1989. godine, Tango & Cash. Film redatelja Andreyja Konchalovsky u kojem glume Sylvester Stallone i Kurt Russell kao ne spojivi LAPD duo za borbu protiv kriminala, koji nakon što im je smješteno od njihovog nemilosrdnog glavnog neprijatelja, moraju skloniti svoje nesuglasice na stranu kako bi izjednačili rezultat sa zlim kraljem kriminala koji ih je stavio iza rešetaka jednom za sva vremena.

Tango & Cash (1989)

Na spomen Tango & Cash filma, Sly je rekao Fandangu, “Ja bi napravio Tango & Cash u sekundi.” On je tada dodao, “Ja znam, s Kurt [Russellom], nisu važni novci… to je samo o tome da mi radimo ono što volimo.” I dok nema službenih planova za Tango & Cash nastavak, Stallone je rekao da je proslijedio ideju Russellu, ali Escape From L.A. zvijezda nije bila toliko oduševljena.

“Ne znam Sly…” Stallone je rekao kroz kiseli osmijeh, prisjećajući se što mu je Russell rekao kada mu je pristupio s idejom. “… Tamo smo bili u našim najboljim godinama, a sada nismo u našim najboljim godinama.” “Pa ja sam rekao, Kurt, “Kažem ti, moraš pristati na ovo.” Pa je on rekao, “razgovarat ćemo o tome kada se vratim.”

Ne znamo nažalost kuda Russell ide, ali nadamo se da će u povratku pristati na ovaj projekt.

Za kraj, Fandango je upitao Slyja o povratku kao Stakar Ogord od Ravegersa u Guardians of the Galaxy Vol. 3. Prijašnji izvještaji su rekli da će Slyjev lik Ogord igrati veliku ulogu u nadolazećem filmu, iako nikakvi službeni detalji radnje još nisu otkriveni. “James je čovjek od riječi,” Stallone je rekao. “Ja volim Jamesa, pa ako on to želi napraviti… da, bilo bi super.”

Pa kako ove vijesti zvuče, čini se da stari Sly i dalje nastavlja biti velika akcijska zvijezda kakvu smo ga kroz cijelu karijeru znali i jedva čekamo vidjeti ga u jednom od tih projekata ili svim.

Similar Posts