Keanu Reeves postaje MCU-ov Ghost Rider u novoj fanovskoj slici

Keanu Reeves postaje MCU-ov Ghost Rider u novoj fanovskoj slici

Odlična nova fanovska slika zamišlja John Wick zvijezdu Keanu Reevesa kao MCU verziju Ghost Ridera. I dok se Robbie Reyesova verzija Ghost Ridera pojavila u Agents of S.H.I.E.L.D. seriji na ABC, Marvelovi fanovi još uvijek čekaju dolazak Spirit of Vengeance na velike ekrane unutar MCU franšize. Iako je Nicholas Cage glumio u dva Ghost Rider filma, još nije poznato hoće li ovaj nadnaravni anti-heroj ikada dobiti novu kino priliku. Jedno ime koje se redovito povezuje s Johnny Blaze verzijom Ghost Ridera je John Wick zvijezda Keanu Reeves.

Ova umjetnička slika Instagram korisnika “finalgirl.edits” prikazuje Keanu Reevesa kao MCU verziju Ghost Ridera. Ovaj pakleni konceptni dizajn pokazuje Keanu Reevesa kao Ghost Ridera na njegovom vatrenom motoru, kao i kultnu goreću lubanju. Druga slika pokazuje zrnastu sliku naslovnice VHS kazete koja zamišlja kako bi MCU Ghost Rider kućno izdanje moglo izgledati da je napravljeno u 90tima. Možete vidjeti Keanu Reevesa kao Ghost Ridera za MCU ispod.

S obzirom na to da je sada nastala rupa na mjestu gdje je Ghost Rider serija trebala biti, napišite nam jel bi voljeli vidjeti Keanu Reevesa kao Ghost Rider Johnny Blazea u MCU na velikim ekranima?

Similar Posts