Nova Avengers: Infinity War izbrisana scena vidi Spider-Mana kako spašava Guardianse i udružuje se s Dr. Strangeom

Nova Avengers: Infinity War izbrisana scena vidi Spider-Mana kako spašava Guardianse i udružuje se s Dr. Strangeom

Nevjerojatna izbrisana scena iz Avengers: Infinity War danas je pronašla svoj put online i potvrđuje da je puštena slika Spider-Mana i Doctora Strangea, koji se udružuju kako bi spasili Guardians of the Galaxy, i koja se pojavila prije nekoliko godina zapravo bila stvarna.

S njihovim dušama odvojenim od tijela, Sorcerer Supreme zadaje Peteru Parkeru obavezu spašavanja heroja i njihovo dovođenje Mantis kako bi ih ona mogla vratiti. Ono što slijedi je sjajan trenutak za lik dok obnavlja svoje kolege Guardianse, a mi dobivamo sjajan podsjetnik na Vol. 2 kad Drax komentira grozan izgled svoje timske kolegice.

Spidey u međuvremenu ističe kako je Star-Lord vrlo težak, referenca na neke trenutke napravljene na njegovu štetu malo ranije u filmu kada su Čuvari otkrili Thora u svemiru.

Vrijeme će pokazati hoće li još izbrisanih scena iz “Infinity Sage” box seta pronaći svoj put na internet, a nama je vrlo žao što se ova scena nije našla u finalnoj kino verziji Avengers: Infinity War filma jer je zaista odlična.

Pogledajte novu Avengers: Infinity War izbrisanu scenu ispod:

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Druge je zanimalo i ovo...