Hulk će se udružiti s Rocket Raccoon u Avengers: Infinity War!

Hulk će se udružiti s Rocket Raccoon u Avengers: Infinity War!

Moguće da vam ova vijest zvuči kao početak loše šale. Što dobijete kada udružite vulgarnu pandu s opakim, zelenim gladiatorom? Kako se čini dobijete jednu od zanimljivijih kombinacija u novom Avengers: Infinity War filmu. 
Dopustite Bruce Banneru osobno – Mark Ruffalo – da objavi za USA Today o prijateljstvu između dvojice likova: “Jako je smiješan odnos koji njih dvojica imaju: Prvo, bit će najveći superjunak i najmanji. Samo imajući ih u kadru zajedno je pothvat koji je smiješan sam za sebe.”

Hulk će se udružiti s Rocket Raccoon u Avengers: Infinity War!

E pa ovo otvara hrpu novih mogućnosti. Ne samo da će tinejdžerski Groot sigurno imati nešto za reći (pretpostavljam ‘I am Groot’) o tome – zamislite samo ako se bude ponašao kao razmaženo dijete, sada kada ima novog očuha! – to isto otvara mogućnosti za druga, nova udruživanja između superheroja.

Bez da ulazimo u film Thor: Ragnarok i moguće spojlere (osim da je jako dobar i ako niste da ga trebate što brže pogledati), ako će Guardians upoznati Hulka, možete se kladiti da Thor neće biti daleko od njih.

Ruffalo je uz to dodao “Cijeli filmski svemir koji se spaja u jedan film, je šala sama po sebi,” tako da ako ne dobijemo Hulk smash/Rocket na ramenu pucajući okolo ludo, mislim da ćemo svi biti razočarani.

Similar Posts