Ivan Drago se priprema za Creed 2 - Video - Svijet filma

Creed 2 – najava filma + datum izlaska

Sylvester Stallonev, dugo očekivani nastavak, Creed 2, napokon dobio datum izlaska.

U Creed 2 se vraćaju zvijezde prvog filma, Michael B. Jordan kao Adonis Creed, sin Rocky Balboa (Stallone) starog rivala, kasnije prijatelja, Apollo Creed – sa Stallone koji reprizira svoju ulogu “Italian Stallion”, samo ovog puta, kao i u prvom Creed dijelu, u ulozi trenera.

Creed 2 - najava filma + datum izlaska

Datum izlaska Creed 2 filma je potvrđen za 21. Studeni 2018 godine.

Originalni Creed film iz 2015 godine je bio strastveni projekt, scenarista i redatelja Ryan Coogler, koji je bio inspiriran napraviti film, zbog ljubavi svog oca prema Rocky franšizi i svemu što ona predstavlja.

Film je bio odlično prihvaćen i od kritike, a i od gledatelja, zaradio je $173 milijuna u svijetu, naspram $35 milijuna uloženih, što je definitivno osiguralo nastavak.

S obzirom na to da je Coogler zaokupiran radom na Marvelovom Black Panther, Stallone vodi brigu od Creed 2 filmu, kao scenarist i redatelj filma, te jedna od zvijezdi u filmu.

Stallone je već mjesecima najavljivao da će film izaći u 2018 godini, ali tek sada je postalo službeno. Kao što je i Creed izašao 2015 godine, oko Američkog Dana Zahvalnosti, tako će i Creed 2 izaći taman prije Dana Zahvalnosti 2018 godine. Na otvaranju u kinima, konkurencija će mu biti Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 i još bez naziva Marwencol projekt; redatelja Robert Zemeckis, istinitom pričom inspirirana drama.

Creed 2 - najava filma + datum izlaska

Točna radnja Creed 2 filma još nije poznata, ali Stallone je potvrdio da će se vratiti oko Ivan Drago (Dolph Lundgren): bijesni Ruski borac, koji je ubio Apolla u brutalnoj borbi, prije više od 30 godine, 1985 godine, u filmu Rocky IV. Lundgren žestoko vježba, kako bi reprizirao ulogu Drago, još više pojačavajući glasine da će Adonis doslovno osvetiti svog oca, sudjelovanjem u meču protiv čovjeka koji je i pobijedio njegovog oca u ringu i na kraju bio odgovoran za njegovu smrt.

Ako ta priča zvuči melodramatičnije nego originalni Creed film, onda to zvuči i kao nešto više iz Stallone redateljskog opusa. S druge strane, svakako je moguće da će Stallone odlučiti ublažiti svoj tradicionalni redateljski pristup Rocky franšizi, kako bi bolje odgovarao tonu prvog Creed filma.

Kako god bilo, Coogler je postavio visoke standarde s prvim dijelom, a sada se samo možemo nadati da će Sly Stallone i njegovi suradnici uspjeti ispuniti očekivanja.

Similar Posts