Black Widow zvijezda Scarlett Johansson kaže da bi ovaj film mogao biti prvi u novoj “samostalnoj franšizi”

Tijekom nedavnog medijskog pojavljivanja Scarlett Johansson je dala nekoliko primjedbi koje su naizgled ukazale na Black Widow kao prvi film u “samostalnoj franšizi”.

Mi već znamo da se Black Widow film odvija između događaja u  Captain America: Civil War i Avengers: Infinity War, ali ono što ne znamo je hoće li film zagaziti dublje u Natashinu prošlost, objašnjavajući što se dogodilo u Budimpešti s Hawkeyem i njezin prvi susret s Winter Soldierom.

Black Widow je umrla u Avengers: Endgame, ali nedavni komentari od Scarlett Johansson su dali naslutiti da će ona glumiti u “samostalnoj franšizi,” nešto što očito ukazuje da ovaj solo izlet neće biti jednokratan. Zasigurno postoje druge rupe u njezinoj prošlosti koje bi Marvel Studios mogao popuniti (uključujući te rane godine), dok uvijek postoji i šansa da bi ona nekako mogla uskrsnuti.

To i ne bi bilo neko veliko čudo sada kada je Marvelov Filmski Svemir uveo alternativne vremenske crte i stvarnosti, tako da zasigurno postoji način da se priča Black Widow nastavi dalje od samo jednog filma.

Druga mogućnost je da će Yelena Belova postati nova Black Widow i da će ona voditi “samostalnu franšizu.” Morat ćemo pričekati kako bi to saznali, ali mogućnosti su naizgleda beskonaćne i definitivno je uzbudljivo razmišljati o tome što bi sljedeće moglo biti za ovaj lik.

Similar Posts