The Matrix 4 - Jada Pinkett Smith u pregovorima oko repriziranje uloge Niobe

The Matrix 4 – Jada Pinkett Smith u pregovorima oko repriziranje uloge Niobe

Nakon što smo saznali da će se Neil Patrick Harris pridružiti The Matrix 4 filmu u za sada ne otkrivenoj ulozi, sada nam stižu izvještaji da je Gotham glumica Jada Pinkett Smith u pregovorima vratiti se kao Niobe.

Gotham zvijezda Jada Pinkett Smith se nije pojavila u prvom filmu, ali se pridružila ekipi kao opaka Kapetanica Logosa u The Matrix: ReloadedRevolutions. Njezin lik je bio u romantičnoj vezi s Morpheusom (Laurence Fishburne), koji će navodno biti ponovno uveden kao mlađi glumac (moguće Aquamanov Yahya Abdul-Mateen II) u toj ulozi.

Jada Pinkett Smith još nije potpisala ugovor, ali trenutno se čini da je vrlo blizu toga. Lana Wachowski, koja je bila jedan od scenarista i redatelja originalne trilogije sa svojom sestrom Lilly, vratit će se u redateljskoj stolici, a pridružit će joj se povratnici Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss kao Neo i Trinity.

Originalni Matrix i njegova dva nastavka su zajedno zaradili $1.6 milijardi na koji blagajnama diljem svijeta. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss glumili su svoje likove kroz sva tri filma Matrix filmske serije, koji su svaki režirali Lana i Lilly Wachowski.

The Matrix 4 još nema datum izlaska, ali bi produkcija trebala započeti početkom 2020. godine.

Druge je zanimalo i ovo...