Neil Patrick Harris dobio ulogu u Matrix 4

Neil Patrick Harris dobio ulogu u Matrix 4

Glumačka ekipa nadolazećeg četvrtog Matrix filma samo nastavlja rasti. S Lanom Wachowski koja još jednom režira i piše scenarij za film, Matrix 4 će vidjeti povratak Keanu Reevesa i Carrie-Anne Moss u njihovim kultnim ulogama. Ranije ovog mjeseca je potvrđeno da je Aquaman zvijezda Yahya Abdul-Mateen izabran u jednu od ključnih uloga filma. Sada saznajemo da se još jedno veliko ime pridružilo ovom nastavku. How I Met Your Mother i A Series of Unfortunate Events zvijezda Neil Patrick Harris je izabran za ulogu u Matrix 4.

Variety donosi da se Harris pridružio “glumačkom ansamblu” nadolazećeg filma u za sada ne otkrivenoj ulozi. Radnja filma ne takođe potpuno nepoznata, pa tako imamo još manje ideje oko toga koga bi Harris mogao glumiti u The Matrix 4.

Wachowski je napisala skriptu za novi Matrix film zajedno s Aleksanderom Hemonom i Davidom Mitchellom i producirati će uz Granta Hilla. Cilj je da film započne produkciju početkom sljedeće godine. Warner Bros. i Village Roadshow Pictures će producirati i distribuirati film.

Harris je postao vrlo popularno ime na samom početku svoje karijere, glumeći dječjeg doktora Doogie Howsera u TV seriji Doogie Howser, M.D. Pojavljivao se u mnogim sitcomima i serijama tijekom godina, međutim Harris je najvjerojatnije najpoznatiji po ulozi Barneyja Stinsona iz popularne komedija How I Met Your Mother. Nedavno je glumio Grofa Olafa u Netflixovoj A Series of Unfortunate Events seriji.

Radujete li se Matrixu 4?

Similar Posts