‘Constantine’ film sa Keanu Reevesom će dobiti nastavak!

‘Constantine’ film sa Keanu Reevesom će dobiti nastavak!

Ljubitelji DC-a i horora već dugo vole film Constantine u kojem glumi Keanu Reeves, a koji je debitirao davne 2005. godine, a od tada se u 15 godina neprestano traži vijest za nastavak. Čini se da su svi koji su uključeni u projekt zainteresirani za snimanje još jednog filma, ali nikada se zapravo nije pomaknuo s mjesta. Međutim, vjetrovi su se možda promijenili, jer jedna od zvijezda filma sada govori da je na putu nastavak.

Peter Stormare, koji glumi Lucifera u Constantine, oglasio se na Instagramu kako bi podijelio internetsku priču koja hvali njegovu izvedbu. Objava glasi: “U Constantine, Peter Stormare glumi jednu od najboljih verzija Sotone u povijesti filma.” To samo po sebi nije priča, ali naslov Stormareova posta je ono na što svi obraćaju pažnju. Glumac piše: “Nastavak u izradi”.

Nije bilo službenog ažuriranja o Constantineovom nastavku iz DC-a ili Warner Bros-a, niti je Reeves ponudio bilo kakvu potvrdu. Međutim, bilo je izvještaja o novom projektu u radovima JJ Abramsa.

Nakon potpisivanja sveukupnog ugovora s Warner Bros.-om, otkriveno je da Abrams sastavlja TV seriju Justice League Dark na HBO Max. Redatelj Ratova zvijezda i Zvjezdane staze oživjet će tim koji slavno uključuje Constantinea, Swamp Thing i Zatannu. Nema naznaka hoće li Abrams razmisliti o korištenju Reevesa ili Matta Ryana za igranje Hellblazera ili će ubaciti nekoga potpuno novog u lik.

Uz seriju Justice League Dark, bilo je izvještaja da Abrams također radi na samostalnom TV projektu za Constantina, iako to nije potvrđeno. Može li ovo potencijalno biti ono na što Stormare misli?

Nakon Constantinova filma, DC je pokušao lik dovesti na mali ekran vlastitom TV serijom na NBC-u. Emisija je bila hvaljena zbog uloge Matta Ryana kao naslovnog lika, ali je na kraju otkazana nakon prve sezone. Ljubav prema Ryanovoj izvedbi ustrajala je, a glumac je doveden u Arrowverse na The CW, gdje trenutno glumi Constantinea u DC Legends of Tomorrow.

Druge je zanimalo i ovo...