Datum izlaska 'Wonder Woman 1984' sada je i konačan!

Datum izlaska ‘Wonder Woman 1984’ sada je i konačan!

Tijekom cijele 2020. godine cijela je filmska industrija bila u velikom problemu zbog brojnih kašnjenja i zatvaranja kina u svijetu. To je dovelo do pitanja o nekim nadolazećim glavnim izdanjima i hoće li se prikazati u kinima ili ne, ili će se na kraju zadovoljiti s debijima na široko popularnim streaming uslugama.

Jednom od tih glavnih filmova upravo su odgovorena neka od tih pitanja. Warner Bros. upravo je putem nove najave potvrdio da će Wonder Woman 1984 istodobno biti pušten u kinima i na HBO Maxu 25. prosinca 2020. Pretplatnici HBO Maxa neće morati platiti nikakvu dodatnu cijenu za početak prikazivanja filma na Božić.

Iako je HBO Max trenutno dostupan samo u SAD-u, ovo je jako dobra vijest za naše tržište gdje su kina trenutno otvorena, iako rade pod strogim epidemiološkim mjerama. No unatoč smanjenim kapacitetima kino-dvorana, ne može se reći da će ljubitelji kina ostati zakinuti za gledanje filma na velikom platnu. Što se tiče tržišta u SAD-u, sasvim je izgledno da će lansiranje na streaming platformu prouzročiti probleme box-officeu filma u SAD-u, ali izgleda da je Warner Bros. spreman riskirati jer bi Wonder Woman 1984 mogla dovući brojne pretplatnike na servis i puno prije izglaska Zack Snyder’s Justice League koji će sljedeće godine debitirati isključivo na tom servisu.

U svakom slučaju, DC fanovima već sad možemo poželjeti Sretan Božić.

Datum izlaska 'Wonder Woman 1984' sada je i konačan!

Similar Posts