Friends zvijezda Jennifer Aniston želi manje filmova Marvel Studiosa

Friends zvijezda Jennifer Aniston želi manje filmova Marvel Studiosa

Jennifer Aniston čezne za danima kada su ljubitelji filmova jurili u kina gledati klasične romantične komedije. Friends zvijezda, koja će se uskoro vratiti na male ekrane u Apple TV+ seriji The Morning Show, podijelila je svoje mišljenje o trenutnom stanju u filmskoj industriji i kako je to na nju utjecalo da se odluči još jednom vratiti na male ekrane u intervju za Variety.

“Tek u posljednjih nekoliko godina kada su ove streaming usluge eksplodirale s tolikom količinom kvalitete sam si počela misliti, ‘Woow, to je bolje od onoga što sam ja sada napravili,'” Aniston je rekla o svom povratku na TV. “A onda vidite što je sve dostupno vani i sve više se smanjuje i smanjuje u smislu velikih Marvelovih filmova. Ja nisam toliko zainteresirana živjeti na zelenom ekranu.”

Ona dodaje koliko se filmska industrija promijenila, “Promijenila se jako. Mislim da bi se mi jako radovali kada bi se vratila era Meg Ryan. Samo mislim da bi bilo lijepo ući u kino i ugodno sjediti. Mislim da bismo trebali imati preporod. Vratimo filmove poput ‘Terms of Endearment’ van. Znate, ‘Heaven Can Wait,’ ‘Young Frankenstein,’ ‘Blazing Saddles,’ ‘Goodbye Girl.'”

Aniston će glumiti uz Reese Witherspoon i Steve Carella u The Morning Show, drama seriji o tome kako promjene u popularnom informativnom programu ostavljaju Alex Levy (Aniston) da se bori kako bi zadržala svoj posao.

Nakon 236 epizoda u seriji Friends, Aniston se pojavila u Courteney Cox TV seriji Cougartown i NBC seriji 30 Rock.

Druge je zanimalo i ovo...