Justice League: Pogledajte ogromnu razliku u izgledu Joss Whedonovog i Zack Snyderovog Steppenwolfa

Justice League: Pogledajte ogromnu razliku u izgledu Joss Whedonovog i Zack Snyderovog Steppenwolfa

Jučer objavljeni novi trailer za Justice League Zacka Snydera, a redatelj je također predstavio novu fotografiju negativca filma, Steppenwolfa, kako je prvotno i trebao izgledati. Ova verzija veća je i oštrija – doslovno – u Snyderovoj verziji filma nego što je bilo u kino izdanju. Steppenwolf je jedan od generala Apokolipsa i vjesnik Darkseida. Snyder je prethodno objavio zadirkivanje novog izgleda Steppenwolfa, dodajući: “Upravo radim danas, izvukao sam ovo iz uredništva, žao mu je što je Niske rezolucije, ali vidio sam ga u svoj njegovoj hi-rez slavi i on je stvar koju treba pogledati  brzo.”

Novi trailer – objavljen na godišnjicu kino izdanja Justice League – zamijenit će prethodni trailer koji je povučen s Interneta zbog problema s pravima oko korištenja pjesme Leonarda Cohena. Osim što je izbjegao taj problem, Snyderov novi trailer ima još nekoliko podešavanja koja nude svježe snimke za obožavatelje.

Justice League: Pogledajte ogromnu razliku u izgledu Joss Whedonovog i Zack Snyderovog Steppenwolfa

Snyder vraća glumačku postavu izvornog filma kako bi snimio 5-minutnu dodatnu snimku, uključujući i novi izgled Jokera. Proizvodnja četverosatnog reza koštati će HBO Max više od 70 milijuna dolara.

“Ako ste nekom od glumaca u filmu rekli ‘pa, što se događa u filmu’ ili ‘što će se dogoditi kasnije’ ili bilo što za bilo koji film. I oni idu ‘dobro, imam scenarij i to je super i to nekako znam i- ‘pa smo [Ray Porter] i ja razgovarali o tome i o onom što je u redu ili koji je pravi odgovor na neka pitanja “, rekao je Snyder ranije. “Pošteno je pitanje da me postavite, znate, poput onoga što kažem svijetu, znate, što se događa kad Darkseid dođe na Zemlju? Što onda? Znate, je li to nešto? I mislim, slušajte, istina je da jesam li napisao i jesam li i stvorio cjelovitu – znam li što se događa kada Darkseid … da. Znam što se događa. Reći i nagađati o tome što je to i da bi to bilo uzbudljivo, Mislim da je to dobra stvar.” Natucao je Snyder.

Zack Snyder’s Justice League debitirati će na HBO Maxu 2021. godine.

Similar Posts