Eddie Murphy - '48 Hrs.' - dobiva remake - Svijet filma

Eddie Murphy – ’48 Hrs.’ – dobiva remake

U konstantnoj potrazi za pravljenjem remake filmova koji su izašli u 80′, Hollywood je našao svoju novu metu u filmu 48 Hrs.

U ovom policijskom filmu iz 1982 glume Eddie Murphy i Nick Nolte kao nevjerojatni saveznici koji pokušavaju uhvatiti ubojicu policajca za manje od 48 sati. Film je bio kritički i komercijalni uspjeh, jedan od onih koji je pokrenuo karijeru Eddie Murphy. Naravno ne čudi što nismo oduševljeni novim remake filmom, ali ovaj je uspio okupiti vrlo talentiranu ekipu iza sebe. Benny i Josh Safdie, bratska filmska ekipa koja je stajala iza ovogodišnjeg filma Good Time, će napraviti scenarij i režirati ovaj akcijski remake film.

Eddie Murphy - '48 Hrs.' - dobiva remake

Prema THR, Paramount Players su zaposlili Benny i Josh Safdie da prave scenarij i režiraju remake filma 48 Hrs. Safdie braća su napravili veliki uspjeh ove godine s Robert Pattinson krimi triler filmom, Good Tim. Film je dobio vrlo dobro ocjene kritike, a sada braća dobivaju priliku za većom produkcijom. Braći će u pravljenju scenarija pomoći i Jerrod Carmichael, rastući komičar koji je glumio i kreirao The Carmichael Show na NBC.

Njegova kuća Chernin Entertainment je stajala iza The Planet of the Apes reboot trilogije, koja je završila ovogodišnjim odličnim filmom War for the Planet of the Apes. Dakle to je odlična filmska ekipa koje će se naći iza remake filma 48 Hrs. Za sada se još ne zna tko će glumiti u filmu, ali čim saznamo izvijestit ćemo vas.

48 Hrs. je film iz 1982 u kojem je Nick Nolte policajac koji lovi zloglasnog ubojicu. On na kraju regrutira prevaranta (Eddie Murphy) kako bi mu pomogao i ovaj nevjerojatan par formira savez kako bi zaustavili metu.

Druge je zanimalo i ovo...