David Harbour se pridružio Black Widow filmu; Rachel Weisz u pregovorima

David Harbour se pridružio Black Widow filmu; Rachel Weisz u pregovorima

Stranger Things glumac David Harbour se pridružio ekipi Marvel Black Widow filma. Osim Clint Bartona, Scarlett Johanssonova Natasha Romanoff je jedina članica originalnog Avengers tima koja još nema svoj solo film. Marvel Studios šef Kevin Feige je godinama pričao o tom filmu, ali za sada još nije napravljen.

Međutim, to će se napokon promijeniti, sada kada se Faza 4 MCUa počinje slagati. Johansson će reprizirati svoju ulogu KGB špijuna-ubojice koja postaje agentica S.H.I.E.L.D.-a u Black Widow solo avanturi, koja je trenutno u pred-produkciji. Trenutno je mnogo toga o filmu nepoznato, uključujući i mjesto gdje se odvija u vremenskom okviru MCU-a i kako će – ako uopće – njezina priča biti pogođena zaključkom faze 3, Avengers: Endgame. Unatoč tome, s ciljanim datumom početka izrade u lipnju, filmska se glumačka ekipa počinje okupljati.

David Harbour se pridružio Black Widow filmu; Rachel Weisz u pregovorima

THR izvješćuje da se Harbour pridružio Johansson i Florence Pugh (Fighting with My Family) u filmu Black Widow. U međuvremenu, u odvojenom pisanju, Variety je otkrio da je dobitnica Oscara Rachel Weisz ušla u razgovore kako bi odigrala ulogu u filmu. Pojedinosti iza toga se za sada drže u čvrstoj tajnosti.

Harbour se ubrzo pretvorio iz uglednog glumca u zvijezdu na zahtjev, zahvaljujući njegovoj ulozi ljubaznog šefa Jim Hoppera u Netflixovoj seriji Stranger Things. Glumac je glumio sporedne uloge u prošlim stripovskim filmovima (primjerice, Suicide Squad), ali će napraviti skok na glavnu ulogu u Hellboy filmu ovog mjeseca, uoči premijere Stranger Things 3 početkom srpnja.

David Harbour se pridružio Black Widow filmu; Rachel Weisz u pregovorima

Weisz, u međuvremenu, dolazi s nominacijom za Oscara za svoju ulogu u memoarima o Queen Ann, redatelja Yorga Lanthimosa u filmu The Favorite. Ona je zapravo najnoviji favorit Akademije koja je u razgovorima za nadolazeću ulogu u MCU-u, nakon što je Angelina Jolie prošli tjedan ušla u razgovore za The Eternals. Ne zna se za koju ulogu se bira, međutim kako izvještaj donosi, biti će u jednoj od ključnih uloga.

To je prikladno da The Eternals i Black Widow privlače samo najuspješnije glumice. Oba filma režiraju proslavljene redateljice Chloé Zhao (The Rider) i Cate Shortland (Lore), te imaju potencijal postići nove visine kreativnog postignuća za MCU brand u cjelini. Oni su također jako odvojeni u smislu žanra; Očekuje se da će Eternals biti kozmička sapunica, dok će se Black Widow više igrati kao triler ubojice u filmu Jasona Bournea. To će biti još važnije kada se krene naprijed, jer MCU napušta Infinity Sagu za neke nove avanture.

Similar Posts