'The Conjuring 3' objavljen datum izlaska

‘The Conjuring 3’ objavljen datum izlaska

Zahvaljujući filmovima poput Saw i Insidious, filmaš James Wan se etablirao u sferi žanrovske kinematografije, a s The Conjuring filmom je uspio uzeti tradicionalni pristup uklete kuću i ubrizgati ga s ogromnim količinama stila kako bi bio doista zastrašujuće iskustvo. Film je imao toliko veliki uspjeh da ne samo da je inspirirao seriju spin-off filmova, nego i nastavak 2016. godine. Nakon godina relativne tišine o trećem filmu u seriji dok se studio fokusirao na širenje zajedničkog svemira horor filmova, treći film je potvrđen početkom ovog tjedna, a njegov datum izlaska je 11. rujna 2020. Uz to, Production Weekly napominje kako se očekuje da će se film početi snimati u lipnju ove godine.

Iako još uvijek treba dugo čekati da fanovi vide ovaj treći film, ovo ljeto će također obilježiti izlazak Annabelle Comes Home, trećeg filma u spin-off seriji filmova Annabelle. Unatoč tomu što je to spin-off, novi će film obilježiti povratak demonologa Eda i Lorraine Warren.

'The Conjuring 3' objavljen datum izlaska

“Oh momče. Upravo smo završili Annabelle 3 koji je kul. Lijepo je malo umočiti naše prste u tu franšizu”, potvrdio je prošle godine Patrick Wilson za Digital Spy o franšizi. “Conjuring 3 bit će drukčije od svega što smo vidjeli, što je zabavno.”

U izvornom filmu glumili su Wilson i Vera Farmiga kao Ed i Lorraine Warren, inspirirani stvarnim parom istražitelja. Detalji o zapletu ovog trećeg filma su nepoznati, ali jedna od glavnih razlika koju fanovi mogu očekivati ​​je da Wan neće režirati film, umjesto toga predat će palicu redatelju Michaelu Chavesu.

'The Conjuring 3' objavljen datum izlaska

“Dok sam blisko surađivao s Chavesom na The Curse of La Llorona, upoznao sam ga kao redatelja”, rekao je Wan u izjavi kada je film najavljen. “Chavesova sposobnost da donese emocije u priču, i njegovo razumijevanje raspoloženja i strahova čine ga savršenim za usmjeravanje sljedećeg Conjuring filma.”

Wan je dodao: “Uzbuđen sam što se vraćam kao producent i nastavljam s Verom i Patrickom na sljedećoj nadnaravnoj avanturi Warrena.”

The Conjuring 3 dolazi u kina 11. rujna 2020. Warrense ćemo sljedeći puta vidjeti u Annabelle Comes Home, koji dolazi u kina 28. lipnja. ove godine, a nedavno je stigao i prvi trailer za Annabelle Comes Home.

Radujete li se trećem nastavku Conjuring filmskog serijala i što mislite o Annabelle spin-off filmovima, napišite nam u komentarima.

Druge je zanimalo i ovo...