‘Annabelle Comes Home’ stigao prvi poster i prikazuje poveznice s ‘Conjuring’

Trailer: Annabelle Comes Home (2019)

Stigao je novi službeni trailer za treći nastavak vrlo uspješnih Annabelle filmova, u kojem je zvijezda zloglasna zlokobna lutke iz filmskog svemira Conjuring, Annabelle Comes Home.

Datum izlaska filma Annabelle Comes Home:

28. lipanj 2019.

Žanr filma:

Horor, misterija, triler

Redatelj:

Gary Dauberman

Scenarist:

James Wan, Gary Dauberman

Glumci:

Vera Farmiga, Mckenna Grace, Patrick Wilson

Radnja ukratko:

Odlučni zadržati Annabelle od uzrokovanja novog uništavanja, demonolozi Ed i Lorraine Warren dovode opsjednutu lutku u zaključanu sobu svoga doma, stavljajući je “sigurno” iza svetog stakla i pozivajući svećenika na sveti blagoslov. No, čeka ih bezbožna noć užasa jer Annabelle budi zle duhove u prostoriji, koji su svi bacili pogled na novu metu – Warrenovu desetogodišnju kćer, Judy i njezine prijatelje.

Trailer: Annabelle Comes Home (2019)

Zlo se vraća kući u trećem nastavku Annabelle serijala iz 2014. godine.

Annabelle Comes Home je treći nastavak New Line Cinema vrlo uspješnih Annabelle filmova, u kojem je zvijezda zloglasna zlokobna lutke iz filmskog svemira Conjuring. Scenarist Gary Dauberman (The Nun, IT, Annabelle filmovi) će režirati svoju prvi film u franšizi od 1,5 milijardi dolara. Novi horor film ponovno producira tvorac Conjuring svemira James Wan kroz svoju produkcijsku tvrtku Atomic Monster i Peter Safran, koji je producirao sve filmove, preko tvrtke Safran.

Annabelle je zlokobna lutka iz jednog od najpoznatijih istinitih slučajeva paranormalnih stručnjaka Eda i Lorraine Warrena, a prvi put smo je vidjeli u horor hitu Prizivanja. Annabelle se trenutno čuva u staklenom izlogu u muzeju, u Connecticutu, sa znakom upozorenja: “Ne diraj!“, gdje ju jedino vidi svećenik koji je dolazi blagosloviti dvaput mjesečno.

I ovoga puta film će producirati tvorac svijeta Prizivanja, James Wan. Producent James Wan je uvijek bio fasciniran tom lutkom i već tijekom snimanja prvog filma je razmišljao o tome da joj posveti cijeli film:

Mi znamo da je ta lutka utjelovljenje takvog zla da mora biti stalno pod ključem …ali kako je do toga zapravo došlo?“.

Demonolozi Ed i Lorraine Warren, odlučni u tome da spriječe još jednu katastrofu, dovode opsjednutu luktu Anabelle u svoj dom, stavljajući je na “sigurno” iza svetog stakla i pozivajući svećenika na sveti blagoslov. Ali jedne ne svete večeri, Annabelle uspije probuditi zle duhove u sobi kojima meta postaju Warrenova desetogodišnja kćer, Judy i njezini prijatelji.

U glavnim ulogama su McKenna Grace kao Judy, Madison Iseman kao njezina dadilja, Mary Ellen i Katie Sarife kao uznemirena prijateljica Daniela. Patrick Wilson i Vera Farmiga reprizirat će svoje uloge kao Ed i Lorraine Warren.

Annabelle 3, u distribuciji Blitza, u kinima pogledajte od 27. lipnja.

Trailer filma Annabelle Comes Home:

https://youtu.be/APSHNPeei7Y

Stariji Traileri filma Annabelle Comes Home:

https://youtu.be/BQ4lhCNLdyE

Similar Posts