'Jessica Jones' treća sezona izlazi sljedećeg mjeseca

‘Jessica Jones’ treća sezona izlazi sljedećeg mjeseca

Netflix je objavio službeni datum i teaser trailer treće i posljednje sezone serije Jessica Jones koja će ujedno biti i posljednja sezona Marvel serije na Netflixu.

Ranije ove godine, Netflix je otkazao Marvel serije The Punisher Jessica Jones, a Daredevil, Luke Cage, Iron Fist i The Defenders su već davno otpale, s tim da Jessica još čeka svoju zadnju sezonu. Netflix nakon toga više neće snimati Marvel serije budući da Disney sve Marvel sadržaje povlači na svoj novi streaming servis Disney+ iako sve se čini da je ovo zadnje što ćemo vidjeti od tih likova.

Sada je Netflix i službeno najavio treću sezonu serije o Marvelovoj privatnoj istražiteljici koja izlazi 14. lipnja 2019. godine.

'Jessica Jones' treća sezona izlazi sljedećeg mjeseca

Ova posljednja sezona će se sastojati od 13 epizoda, a nastaviti će se na završetak druge sezone u kojoj se raspalo prijateljstvo Jessice i njezine donedavo najbolje prijateljice Trish Walker. Ove sezone će Jessica pokušati izgladiti stvari između njih dvoje dok u isto vrijeme se mora obračunati sa novim, visoko-inteligentinim, psiho-negativcem.

Seriji se vraćaju Krysten Ritter kao naslovni lik i Rachael Taylor kao Trish Walker. Netflix je inače još uvijek škrt što se tiče detalja, ali o svim novostima ćemo vas pravovremeno izvještavati.

U nastavku pogledajte prvi teaser trailer za treću sezonu i najavu datuma izlaska

Similar Posts