HBO naručio seriju baziranu na ‘The Last of Us’ video-igri

Najavljena početkom ove godine, hit zombi igra Naughty Dog-a The Last of Us bila je u fazi izrade kao potencijalna serija za HBO, a na njoj je bio i kreator / scenarist Neil Druckmann, koji bi je napisao i producirao, a danas smo saznali da seriju je sada službeno naručio HBO. A danas smo za vas dobili i neke detalje radnje, ljubaznošću tvrtke Variety.

Prema izvještaju: „Serija se odvija dvadeset godina nakon što je moderna civilizacija uništena. Joel, prekaljeni preživjeli, angažiran je da krijumčari Ellie, 14-godišnjakinju, iz ugnjetavačke karantenske zone. Ono što započinje kao mali posao, uskoro postaje brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju prijeći SAD i ovisiti jedni o drugima da bi preživjeli. “

Očekivano, debitantska sezona trebala bi prilagoditi prvu igru u seriji.

Craig Mazin (“Černobil”) razvija seriju za HBO, a surađivat će s Neilom Druckmannom na pisanju i izvršnoj produkciji adaptacije za mali ekran.

“Craig i Neil vizionari su u svojoj ligi”, rekla je Francesca Orsi, izvršna potpredsjednica HBO Programa, u izjavi. „S njima na čelu, uz neusporedivu Carolyn Strauss, ova će serija zasigurno odjeknuti i zadrtim obožavateljima igara The Last of Us i novopridošlima u ovoj sagi koja definira žanr. Oduševljeni smo što ćemo surađivati ​​s Naughty Dogom, Sonyjem i PlayStationom kako bismo prilagodili ovu epsku, snažnu čarobnu priču.”

Similar Posts