‘Loki’ TV serija – otkrivena kratka radnja i showrunner

Puno toga je trenutno u razvoju kod Marvel Studios, a jedno od njihovih najvećih i vjerojatno najambicioznijih projekata je proširivanje MCUa kroz TV serije. Čini se kako je sada jedna od Marvel Studios prvih originalnih serija na Disney+ nadolazećoj streaming platformi napokon pronašla svog showrunnera. Čini se da će Michael Waldron, scenarist popularne animirane sf serije, Rick and Morty, biti odgovoran za vođenje jednog od najpopularnijih MCU anti-heroja u obliku TV serije. Nema još naznaka o tome kada bi mogli očekivati seriju, ali oni potvrđuju da će on biti zadužen za pisanje pilota serije. To nije sve, Hollywood Reporter također donosi kratku radnju koju bi serija trebala pratiti jednom kada dođe na Disney+.

“Izvori kažu da će serija pratiti Lokija kao varalicu i osobu koja može mijenjati oblik kroz ljudsku povijest kao neočekivanog utjecaja na povijesne događaje.”

Čini se kako se glasine da će ova serija biti prequel samo nastavljaju nakupljati. Mi već znamo da će se Tom Hiddleston vratiti u toj nadolazećoj seriji i da postoji mogućnost da će on biti pripovjedač svoje osobne priče Čini se kako se serija možda i neće odvijati većinom na Asgardu, nego umjesto toga istraživati puno povijesti Marvel Filmskog Svemira o kojoj još uvijek ne znamo tako puno. To je pametna ideja, jer je Loki star preko tisuću godina, tako da na ovaj način mogu dovesti natrag Hiddlestona čak i ako je to prequel serija. Ova serija bi mogla prikazati i što je on točno smišljao, prije nego li je u konačnici izdao svog brata Thora.

Scenarist serije Rick and Morty bi također mogao donijeti puno humora u ovu seriju, jer će oni prepričati priču iz Lokijevog pogleda. Samo zamislite ideju da Loki petlja po umu Alberta Einsteina kako bi mu pomogao otkriti teoriju relativnosti. Čini se da je glavni cilj Marvel Studios razbiti vlastita pravila i konvencije s tim serijama.

Nadamo se da ćemo dobiti nešto više informacija o seriji kada ona započne s produkcijom.

Što vi očekujete od serije? Što mislite u koje će događaje Loki umiješati svoje prste?

Druge je zanimalo i ovo...