Punisher i Jessica Jones otkazani

Pomalo očekivano, danas su stigle vijesti da je Netflix otkazao i posljednje dvije Marvel serije, Punishera i Jessicu Jones.

Nakon što je Netflix otkazao Iron Fista, Luke Cage i Daredevila, svi su se vjerojatno samo pitali kada će ista sudbina zadesiti The Punishera i Jessicu Jones – a sada je to i službeno potvrđeno. Prema Deadline, nijedna od te dvije serije se neće vratiti na Netflix. The Punisher je nedavno završio svoju drugu sezonu, dok će treća sezona Jessice Jones tek izaći ove godine, međutim, nakon njezinog izlaska Netflix više neće imati prava na pravljenje Marvel serija.

“Marvelov The Punisher season neće vratiti za treću sezonu na Netflixu,” streaming mreža je rekla u svojoj izjavi, kako donosi Deadline. “Showrunner Steve Lightfoot, odlična ekipa i iznimna glumačka postava uključujući zvijezdu serije Jona Bernthala, donijela je priznatu i zanimljivu seriju fanovima, a mi smo sretni što ćemo njihove serije moći prikazivati na našoj mreži još godinama nakon toga.”

“Kao dodatak, u pregledu našeg Marvel programa, mi smo odlučili da će treća sezona serije Jessica Jones biti i njezina posljednja. Mi smo zahvalni showrunnerici Melissi Rosenberg, zvijezdi serije Krysten Ritter i cijeloj glumačkoj postavi i ekipi, na tri nevjerojatne sezone ove fantastične serije, koju su između ostalih prepoznali Peabody Awards.”

Bernthal, koji je držao ulogu Punishera od Daredevil druge sezone, koja je izašla u ožujku 2016., pustio je objavu na Instagramu u kojoj kaže koliko tuguje zbog kraja njegove uloge Frank Castlea. On je napisao: “Svima koji su služili. Svima koji znaju gubitak. Svima koji vole i razumiju Franka i njegove gubitke. Bila je čast hodati u njegovim cipelama. Ja sam dovijeka zahvalan ljubiteljima stripova i muškarcima i ženama u Oružanim snagama i zajednici za provedbu zakona koja Franku toliko znači. Hvala USMC i svim predivnim vojnicima koji su me trenirali. Nastavite snažno. Budite sigurni.”

Sezona 3 Jessice Jones se očekuje na Netflixu kasnije ove godine, iako službeni datum izlaska još nije najavljen. Njezin završetak će značiti i kraj Marvel/Netflix suradnje, koja je započela prvom sezonom Daredevila u 2015. godini.

Marvelov Jeph Loeb se zahvalio svima, a posebno fanovima na praćenju ovih serija, te je rekao da iako je njihov partner odlučio završiti s prikazivanjem tih serija, mi znamo kakav je Marvel.  Te je dodao citat koji je otac Matthew Murdocka rekao “Veličina čovjeka nije kako je srušen na pod, nego kako se vrati na noge.” Nastavlja se…!

Similar Posts