5 nadolazećih serija koje bi mogle postati nove Game of Thrones

5 nadolazećih serija koje bi mogle postati nove Game of Thrones

Što god mislili o seriji Game of Thrones (pogotovo posljednjoj sezoni), ona je definitivno zaludila ljude diljem svijeta, hipnotizirajući ih svakom novom epizodom za male ekrane. Time je gledateljima stvorila veliku želju za još fantazije na TVu, a čini se kako su to primijetile gotovo sve streaming platforme, te su se bacile u izradu novih serija fantazije. Kao što ćete vidjeti dalje u tekstu, gotovo sve te nove serije će biti adaptacije nekih knjiga. Ne sumnjamo da će neke od ovih serija, ako ne i sve, postati jedne od najboljih serija svog vremena. Pa, ako ste ljubitelj fantazije nastaviti čitati tekst, jer stižu samo dobre vijesti.

Za sada bez naziva Chronicles of Narnia serija

Što se događa s 'The Chronicles Of Narnia' serijalom filmova + najava! - Svijet filma

Prošle jeseni Netflix je najavio višegodišnji ugovor s tvrtkom C.S. Lewis kako bi oživjeli ljubljene knjige Kronika iz Narnije kao skupinu filmova i TV serija. Coco scenarist Matthew Aldrich će biti kreativni arhitekt i nadgledati razvoj svih filmova i serija Narnije za Netflix.

Za sada nema puno više informacija o ovom projektu, ali znamo da Netflixu treba snažan sadržaj, pogotovo u pogledu žanra fantazije, ako se planira natjecati s Amazonovim Lord of the Rings. I dok je Narnia djelomično dječja, definitivno se može prilagoditi i starijoj publici.

Game of Thrones prequeli/nastavci

HBO je najavio nekoliko navodnih Game of Thrones spin-off serija. U startu je bilo najavljeno 5, po zadnjem izvještaju od George R.R. Martina ih je ostalo 3. O dvije te spin-off serije se ne zna ništa, dok je jedna od njih navodno prequel serija koja se možda zove Game of Thrones: The Long Night (glasine).

The Long Night će istražiti Age of Heroes i odvijat će se tisućama godina prije događaja serije “Game of Thrones”, pratit će kronike svjetskog poniranja iz zlatnog doba junaka u najtamnije trenutke. Samo jedna stvar je sigurna: od užasnih tajni Westerosove povijesti do pravog podrijetla White Walkersa, misterija Istoka, do Starkovih legendi … to nije priča koju mislimo da znamo.”

Produkcija na seriji treba započeti ovog ljeta, a bazirana je na konceptu koji je razvila X-Men: First Class Jane Goldman zajedno s GoT kreatorom George R.R. Martinom. Naomi Watts, Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp i Toby Regbo su izabrani za uloge u ovoj prequel seriji.

The Wheel of Time

The Wheel of Time

The Wheel of Time je nadolazeća epska serija fantazije, koja će biti adaptirana za Amazon Video. Bit će pravljena prema kultnoj seriji knjiga istog imena od Roberta Jordana.

The Wheel of Time prati Moiraine, članicu moćne organizacije žena Aes Sedai, koja putuje svijetom s pet mladih ljudi, za koje vjeruje da bi mogli uključivati ​​reinkarnaciju osobe koja je prorokovana da spasi ili uništi čovječanstvo.

Za sada se ne zna puno o ovoj seriji, osim da je Uta Briesewitz izabrana za redateljicu prve dvije epizode. Datum izlaska serije još nije poznat.

The Dark Tower

'The Dark Tower' TV serija izabran glavni glumac

Sa Samom Strikeom i Jasperom Pääkkönenom koji su izabrani za uloge Roland Deschaian i  The Man in Black, produkcija je započela na Amazonovoj Dark Tower seriji (koja se snima u Hrvatskoj) – pravljenoj prema knjigama Stephena Kinga istog imena.

Navodno ovo bi trebala biti puno vjernija adaptacija knjiga nego je to bio film iz 2017. godine u kojem su glumili Idris Elba i Matthew McConaughey, The Dark Tower će najvjerojatnije biti priča o tome kako je Roland postao revolveraš, te njegov prvi susret s Man in Black.

Iako za sada još nema datuma izlaska, očekuje se da dođe sljedeće godine.

Lord of the Rings

Lord of the Rings TV serija - otkriveno vrijeme radnje i lokacije

Do sada smo dobili hrpe glasina oko nadolazeće Amazonove vrlo skupe Lord of the Rings TV serije. Prve glasine su bile da će se serija fokusirati na mladog Aragorna, ali serija mapa koje su objavljivali na službenim profilima serije to osporava i daje naslutiti da će se serija odvijati tijekom Drugog Doba.

Tweetovi sa službenog Amazon profila ukazuju na to da se priča možda odvija pred kraj Drugog Doba, fokusirajući se na formiranje Sauronovih Prstenja Moći i stvaranje Posljednjeg saveza koji je ustao kako bi ga porazio.

Također je moguće da će serija istražiti višestruka razdoblja u povijesti Međuzemlja.

Što god bila priča, serija je još barem godinu dana udaljena od malih ekrana, a mi ne možemo dočekati vidjeti ju.

Similar Posts